Selam kızlaaarr 🙂 Size çok güzel haberlerim var! Ben 2 gün önce doğum yaptım 😀 Sabah hafif bir karın ağrısıyla uyandım. Tekrar uyumayı falan denedim. 1 saat sonra aynı ağrı tekrar uyandırdı beni. Sanki ishal olmuşumda karnım ağrıyormuş gibiydi. Yine uyumayı denedim. 3. yede aynı ağrıyla uyandım. Bu kez baktım ki nişan gelmiş. 🙂 Bende gereken yerlere haber verdim. Aheste aheste hazırlandım. Gittim doktora. Doktor 5 cm açılman var, çaktırmıyorsun ama sen doğuruyorsun dedi 😀 NST ye aldılar beni. Sonra suyum geldi ve başladı sancılar. Epidural yaptırdım. Hani prenses doğum diyorlar ya işte o. Yalnız ben ağrı olmayacak sanıyordum, belden aşağısı komple uyuşuk oluyormuş meğer. Hani dişi uyuştururlar hissedersiniz ama ağrı çekmezsiniz ya işte öyle oluyor. Fakat doğum sancısı geldikçe tek taraflı ağrım oldu. Yaklaşık 2 saat açılmanın tamamlanmasını ve bebişimin başının yola girmesini bekledik. Ve nihayet aldılar beni doğumhaneye. Tam 15 dk sürdü. Yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 sancı ve ıkınma evresinden sonra bebişim aşkım bi tanem dünyaya geldi 😀 Sonra biraz bekledik, plasentayı aldılar. Şu kadarını söyleyeyim, doğum gerçekten çok yorucu bir eylemmiş. Bittikten sonra kafamı kaldırmaya dermanım kalmamıştı. Ve doktorunuzun bütün söylediklerini uygulamak çok önemli. Zaten cesaret verici konuşuyorlar. Hadi az kaldı, bırakma falan gibi. Beklerken meleğime aşı falan yapıldı kan alındı. Yavrumun ağlamasını duydum, görmek istedim ama kafamı doğum masasından kaldıramadım. Biraz kendime gelince uzaktan görebildim. Siyah siyah saçları var yavrumun. Tekerlekli sandalyeye alındım ve nihayet bi tanemi kucağıma verdiler. İlk görüşte aşk sanırım böyle birşey. İçimden birşeyler koptu o an 🙂 Harika bir duyguydu kızlar, Allah'ım, güzel Allah'ım bu hasreti çeken herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. Umarım sizlerde benim gibi yavrunuza meleğinize kavuşur, kucağınıza alır, mis kokusunu içinize çekersiniz 🙂
Ahhh babyangel, valla öyle duygulandım ki, sabah sabah okuduğum ilk mesaj seninkiydi ve beni çok duygulandırdın, gözlerim sulandı... Senden güzel bir doğum hikayesi dinleyeceğimi biliyordum, öyle de olmuş çok ma çok sevindim Allahım inşallah bizlerede böyle güzel, kolay doğumlar nasip etsin inşallahhhhhhhh, yavruna uzun, sağlıklı, hayırlı ömürler diliyorum, Allahım onu sizlere bağışlasın, analı-babalı büyüsün inşallah, çok sevindim inan, bu hikayen beni korkularımdan biraz sıyırdı, ayrıca teşekkür ederim sana, çok öpüyorum seni, bebişinin mis kokusunuda benim için çe içine annesi... 🙂