Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Önerilerin çok güzel canım teşekkürler ben mamayı kestim ve daha sık emziriyorum yediklerimin yardımıyla sütüm çoğaldı kutu sütlerin uzun süre dayanması için radyasyona maruz bırakılıyormuş o yüzden günlük süt içiyorum radyasyon bildiğiniz gibi kanser nedeni kutu süt içmeyin çocuğunuza içirmeyin banada gıda mühendisi bir arkadaşım söyledi.Sütümün çoğalma nedeninden biriside kayınvalideme evimden gitmesini söyledim küçücük ev zaten 40 içindeyim gelip dan dan maç seyrediyorlar kaynımla babası bende ezile ezile önlerinden geçip tuvalete gidiyordum uyuyamıyordum gündüzde kaynanam gün yapıyodu akrabalarına hergün bende bebeğimin sağlığı için anne ben böyle olmuyor yalnız kalmak istiyorum dedim gitsinler maçlarını evlerinde izlesinler lohusa ziyareti kısa olur güya dedim ya kadın gün yapıyordu evimde lohusalık bırakmadılar oh şimdi rahatım sütümde geri geldi sinir eden yok gürültü yok maç sesi yok tuvalete rahat rahat gidiyorum şimdi benden kötüsü yok ammada dedikodumu ediyorlardır sustukça tepeme bindiler aman olsun bebeğim iyi sağlıklı olsunda hoşçakalın

Sağol canım annelerin sütlerinden şüphe edip mamaya başladıkları o klasik dönemdeydim doktorumuz mama örnekleri vermişti ücretsiz yazını okuyunca hepsini attım ve dediklerini uyguluyorum bulgur boza et yemekleri bende süper işe yaradı rezene çayıda iyi geliyor Allah razı olsun senden teşekkürler canım bizide kendilerine benzetmeye çalışıyorlar mama daha kolaya geliyorda ya sonrası haklısın benimde halam yurtdışında oğlunu orda doğurup büyüttü mama bebeğiydi şimdi 4 yaşında kan kanseri teşhisi kondu işte böyle canım bu arada orada doktorlar artık enne sütünün yararları konusunda bilgilendirmeye çalışıyorlarmış anladılar tabi bebekler ilerde kötü etkileniyor annelik kolay değil anne oluncada hakkını vermek lazım ülkemizde doktorlar para gözlü maalesef benim doktorum mamada mama diyordu şimdi değiştirdik doktorumuzu şimdiki doktorum mama şart değil bebek doymuyorsa pirinci makinede toz hale getir sütle mama yap dedi hazır mamaları önermiyor gdo lu ürünler var içinde diyor gdo kanser yapıyormuş birsürü katkı maddeside cabası neyse çenem düştü hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi büyütelim inşallah bye

Ayyy yerim ben o obur kızıııı🙂aynen canım bende düzenli beslenemiyorum,özellikle bu konuda çok dertliyim.kız bu yaşadıklarımız hep aynı şeyler yaaa,benimde etrafımda sürekli bişeyler söyleyen insanlar var çok gıcık oluyorummm.nefret ediyorum.yok yarım kundak yap,yok emzik ver sussun,yok uyuması için salla.aaaaaaaaa çıldırmamak elde degil.kız insanları kırmamak için he deyip geçiyorum ama adeta deliriyorum.ne kadar seviyorlar başkalarının işerine karışmayı.valla ben kimsenin işine karışmıyorum.neyse bişey soracam sana şimdi bunu anca kızı olan biri bilir.ilk zaman sorun yaşıyordum sonra beni düzenli olarak takib eden ebe yardımcı oldu ama yinede sanada sorayım.şimdi kızların altını temizlerken bu dış dudakları açıınca içinde böyle beyazımsı kirler filan oluyor.ben korkuyorum orayı ellemiyordum doğduğundan beri ama temizlenmesi gerekiyormuş.ebe geçen temizledi orayı ama temizlerken orayı baya bi açtı.ben elleyemiyorumki orayı öyle açıpta temizleyemiyorum.ama temizlenmezse idrar yolu enfeksiyonuna yol açarmış.sen ne yapıyorsun.açıp temizliyormusun.birde orası ha diyince temizlenmiyor baya bi uğraşmak gerekiyor buda beni çok korkutuyor.sen ne yapıyorsun acaba?

Kız bebeği olan arkadaşlar bebişlerin altı temizlenirken bu dış dudakların arasını açıp içini temizleyebiliyormusunuz?ben korkuyorum,sizler ne yapıyorsunuz?

Birde sezeryan sonrası ağda konusu ile ilgili soruma cevap gelmedi ama,sezeryan yapan arkadaşlar kırk sonrası agda yapabildiniz mi?ben cesaret edemiyorum.siz ne yaptınız?

evet canım büyüyor bakalım... inşallahhhhhh canım inşallah dediğin gibi olur.
hımmm tamam canım yavaş yavaş yaparım o zaman, teşekkürler. umarım senin bebişin de iyidir, öpüyorum...

VAHİDEM canım benim tebrik ederim, Allahım bebişini saglıkla sıhhatle büyütmek nasib eder inşallah.müsait olunca detayları muhakkak yaz lütfen.seni ve oğluşunu çok öptüm.
canlarım çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin... evet bugün itibariyle oğluşum 10 günlük oldu hatta yarım saat önce göbeğini düşürdük🙂)) doğuma gelirse çok fazla normal istememe rağmen sezeryan oldu bebişim gelmemek konusunda inat edince malum suyumda azalmaya başlayınca sezeryanda karar kıldık çok şükür herşey iyi geçti çok fazla ağrı verici ama şimdi çok daha iyiyim onun dışında bebişimde iyi herşey yolunda... 3 kilo370 gr doğdu bizimde malum gaz sorunumuz var babulin diye bitkisel şurup kullanıyorum iyi geliyor fırsat buldukça girmeye çalışıcam hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın🙂