mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim bilir kişilerden yada tecrübe yaşadıklarından bana bilgi veren olursa sevinirim.ben 3,5 yıllık evliyim korunmuyorum doktora gittim sperm örneği istediler çok düşük çıktı .ok ağladım üzüldüm.tüp bebek bile olmaz dedi suratıma güldü ağlattı beni aile doktorumuza söledim 1 doktorla olcka iş değil bir doktor hastasına bu şekilde aşağılayıcı gülemes seni başka yere yönlendirim dedi.özel daha gidemedim açıkçası bıraktım artık.nese bu ay 3 martta adet oldum 2 gün tam sürdü.daha ayın 17 sindeyiz ve benim kahverengi pembe akıntım geldi peçeteye her sürüşümde az az geldi dedim noluo daha adeta çok var 16 gün felan ne olabilir acaba sadece belim ağrıo mide bulantım yok.unutmadan bi kaç gün önce kasık ağrısıyla uyandım wc ye kalkamıcak derecede oldum.3 gün sonra eşimle ilişkiye girdimde yine öle bi sancı olur gibi oldu o ilişkiden iki gün sonra da bu akıntım var ama sancım yok nedir bu böle bişi yaşayan veya bi bilir kişimiz varmıdır doktor uzman meraklıyım adetimi kim beklicek şimdi kafama takmamaya çalışırum bilginize ive duanıza ihtiyacım var.