canımmm çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun,sanırım2-3 aylık olmuştu değil mi?insan,bebeği ana rahmine düştüğü andan itibaren onunla tüm bağları başlıyor ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum,canım sana şunu demek isterim ama ''bebeğimin sakat olma durumu olacakmış zaten bu biraz moral oldu bize deme'' lütfen..sakatta olsa özürlüde olsa o bizim bi parçamız Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin ama kimseye de kaldıramayacağı yükü vermez zaten....bir de şunu sormak isterim siz evlenirken nikah ta istenen belgeler arasında sağlık raporu vardır kan uyuşmazlığı olup olmadığının anşlaşılması için istenir varsa eğer çiftler bilgilendirilir hamilelik durumunda da anne adayına bir iğne ilede RH faktöründe değiş
im yapılır..siz den bu istenilmemiş miydi bu1...2.ise:takip ettiğim kadarıyla dr kontrolüne sık sık giden bir arkadaşımızsın dr yeni gelen bir hamileye bunu hemen sorar ve iğneni hamileliğin ilk aylarında da olabilirdin...dr ihmali de söz konusu gibi.3.kürtaj sonrası dr'lar sanırım birkaç ay (nedenini bilmiyorum)hamile kalınmasını uygun görmüyorlar.bir ihmal daha olmaması için seni bilgilendirmek istedim..iyi bir dr a gidip ve bu sorulara cvp bulmanı öneririm.Allah'ım yardım etsin ve hayırlısıyla tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsin inşaallah...kendini üzme tekrar anne olabilmek için kendini motive et moralini yüksek tut..sevgiler.
çok teşekkür ederim.. düğün öncesi o testi istemediler bizimde aklımıza gelmedi doktorum 15 tane test istedi ama genede içinde kan uyum testi yoktu.. birde ben sakat olma ihtimalini olduğunu duyunca sevinmedim tek sevindiğim eğer doktorum bir iki ay geçtikten sonra böyle birşey söyleseydi o zaman çok çok daha kötü olucaktık biz tabikide benim parçamda hala hamile görünce içim bi tuhaf oluyo ne olursa olsun benim evladımdı...