Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

tesekkür ederim mechul ne bileyim insan umutlanıo bende farkındayım zaten dogum kontrol hapını bıraktıgım için...zaten doktor hapı adetimi duzenlemek için vermişti 2 yıl önce 2 yıllık 6 aylık evliyim yavas yavas bebek istiyorus 😛 beklemekte cok sıkıyo insanı böle bi kosu gidip kan testi yaptırasım var amma daha cok ümitlenmek istemiorum 🙁 sonra hayal kırıklğı yasamaktan korkuorum neyse bu arada ben yeni üye oldum aranısa hoşgeldim 🙂

Hoşgeldin canım benim🙂Dediğim gibi canım eğer baştan kendini ümtilendirrsen en ufacık belirtide hamiş olduğunu zannedersin🙂Bu yüzden bekle 4 gün daha geçsin toplam 7 gün yani 1 hafta olur zaten🙂dert etme hayırlısı.Bak zaten daha yeni evlisin bide daha yeni bırakmışsın hapı.Hamile değilsende şıp die hamile kalamazsın çünkü ilacı yeni bırkatın.Oyüzden kendini motive et ne kadr rahat sakin olursan herşeyin o daha kolay olduğunu göreceksin🙂Canını sıkma okişş=)

ok 🙂 haklısın kaptırmamamlıyım cuma gunu olmam gerekiodu bu durumda bu cumaya kadar beklicem sonraaaaaaa doğru dr amcanın yanına 😛

peki bu ayak altı yanması da ne oluyo hiç hamliyken böyle olan arkadaş varmı?

Canım hamilelerde ayak yanması ve şişmesi oluyor.Ama hamilelik belirtisi olaraktan böyle birşey var diyemiycem.Ayrıca ayak tabanında bazı iltihaplanmalar sonucu ayak yanması oluyormuş.Bunu bir yerde okumuştum.Eğer çok şiddetliyse mutlaka bir doktora gözük derim canım🙂İnaşallah kötü birşey yoktur.Geçmiş olsun🙂

slm burcums benim adetim bugunde gelmedi kasıklarımdaki agrı hala dvm ediyo ayrıca hafifi hafiif midem bulanmaya basladı dun test yaptım negatif kan testi yaptırıcam ama bekliyorum 4 gun gecti daha

evet yaptırdımm hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂))
çok şükür Allah'a binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Geri