Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?
selam yeni katıldım forma.. 7 haftalık hamileyim ikinci kontrolüme gitmedim. boş gebelikten çok korkuyoruym daha önce başından boyle bir olay geçmiş olan var mı? var sa hissetti mi?🙁
selam yeni katıldım forma.. 7 haftalık hamileyim ikinci kontrolüme gitmedim. boş gebelikten çok korkuyoruym daha önce başından boyle bir olay geçmiş olan var mı? var sa hissetti mi?🙁
selam canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin boş gebelik nasıl olur hiç bilmiyorum inşallah öyle bişey olmazda hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın .....
nurum ay canım yaa nasıl sevindim valla, tebrik ederim canım kaç haftalıkmış? Allah kucağına almayı nasip etsin. Hamiş meleklik de yakışmış hani🙂 ben de bu ay yanından geçtim yine tutturamadık, inş önümüzdeki ay.. kib..
hese hoşgeldin aramıza seni de tebrik ederim, umarım bebeğini kucağına da alırsın. darısı başımıza...