sizlerin sohbetlerini okuyorum devamlı...dualarınıza,umutlarınıza,beklentilerinizin ortağıyım..ilk defa bende durumumu paylaşmak istiyorum..10 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor ve sabırla bekleyen ve ALLAHIM'DAN asla umudummu kesmeyen biriyim.geçen aya kadar hiç takmamaya çalışırdım.sadece hastalancağım gün bu ay hamile olabilirmiyim derdim ama manesf olmadı.aylar ayları kovaladı..Şimdi ise bir kez bile hiç yaşamadığım belirtiler var ama ben korkuyorum..28eylül 28 ekim 30 kasım hastalandım ama son hastalanmam 2 gün sürdü ve 2 günde leke leke geldi.5 inci gün yıkandım.ertesi gün bende bel ağrısı,hafif kasık ağrısı ve yan mide boşluğun da ağrı şiddetli gaz oluyor.hastalıktan 3 4 gün sonra yumurta akı kıvamında şeffaf kaygan bir sıvı geldi.sonra gün aralarında göğüslerim de sızlama başladı uç kısımların da ama içerden.göğüslerim şişti ama hastalanalı daha 10 gün felan oldu.bende üstüne mi gördüm diye 19 kasımda evde test yaptım negatif çıktı.şimdi ben şaşırdım 28 indemi 30 undamı hasta olmam gerek hiç böyle hesaplar yapmamıştım.28 geçti.KORKUYORUM ve ben bunları hiçbir belirtiyi bilmeden okumadan yaşıyorum psikolejik olduğunu düşünmek istemiyorum.NOT:GÖĞÜSLERİM ÇOK KÜÇÜK BAŞKA BELİRTİM YOK VE HALAN ARADA SIZLIYOR.ama artık bu ağrıları adet olmaya yormaya başladım çünki yarın son bulabilir.