Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

slm arkadaşlar bende yeni üyelerdenim. en son 11 aralıkda regli oluştum. reglim 26 günde bir olurdu. ayın 7 sinde kan testi yaptırdım. test sonucunda 12.1 çıktı. doktor hamile olabileceğimi söyledi.yarın tekrar kan testı yapır ultrasonla bakıcaktı. ancak bugun hastalandım. ben şimdi hamilemiyimdeğil miyim çok merak ediyorum.

arkadaslar ya ben foruma yeni uye oldum olmadan once burdaki yazıları okudum ve cok hosuma gitti adeta beni cok mutlu etti.ben 3 senelik evli bir bayanım.cocugumuz olmamıstı bende onemsememiştim ama gecenlerde doktora gittim 2 haziranda ve bana hormon eksikliğimin olduğunu bu sebepten dolayı hamile kalamadıgımı soyledi bi ilac verdi hormon ilacı adetin 5. gunu kullanmaya basladım öle demişti doktor yumurtlama zamanımda bitti suan ama cok merak ediyorum khamilemiyim diye.aslında kasıklarımda agrı var daha adetime 1 hafta yada 1 bucuk hafta falan var.goguslerimde sizliyo midem bulanıyo ama sabah deil ogleden sora (hani hamilelikte sabah bulanırmıs ya)kilo aldım iştahım cok acık ama bu ilactanmı yoksa gebeliktenmi bilemiyorum.bide bu ay akıntım yoktu 2 gundur akıntım gelmeye basladı adet olacakmısım yada oluyomusum gibi.cok umitlendik ama umitlenmekten cok korkuyorum ya bişey yoksa hayal kırıklıgı yasamaktan cok korkuyorum bana yardım edin lutfen kafam cok karısık.karnımda ve kasık bolgemde de sislik var tuvalete sık gidiyorum ama cok su içiyorum cay falan ondan diye dusunuyorum.bide butun vucudumda kabartılar oldu kasınıyo geelikle alakalı olabilirmi? simdiden cok tesekkur ediyorum arkadaslar...
ay ben seni merak etim canım hamile kalabildin mi 🙁

mrb bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 2 aydır korunmuyoruz.bende hamile kalmakk istiyorumm bu ay bel ağrım çook var özellikle aykta durdugum zamn geeleride kasıklarımda agrı oluyo bide yemkten sonra hafif bi mide bulantısı var. adetime daha 11 gün faln var idrara da sık cıkıom sayılır acaba hamilemiyimdirr? yardım edin nolur.🙁🙁

mrb bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 2 aydır korunmuyoruz.bende hamile kalmakk istiyorumm bu ay bel ağrım çook var özellikle aykta durdugum zamn geeleride kasıklarımda agrı oluyo bide yemkten sonra hafif bi mide bulantısı var. adetime daha 11 gün faln var idrara da sık cıkıom sayılır acaba hamilemiyimdirr? yardım edin nolur.🙁🙁

cnm bizde 5 aydır deniyoruz bu ayda olmadı şubata kaldı bizim umutlar.Hamilelik belirtileri zaten adet belirtilerine çok benziyo.kasık-Bel ağrısı sık idrara çıkma hamilelik belirtilerinde var .Ama daha çok varmış regline bence bekle cnm .hemen umutlanma düşünmemeye çalış biliyorum zor ama gününden önce test yapma derim ben.İnşallah bebeğin seninledir.Güzel haber alırsan paylaş muhakkak

Son düzenleme:
meraktan çatlıycam off dogru diosun cnm beklemek en dogrusu içimde hiç hamileymişim gibi bi his yok😕 rabbim en yakın zamnda nsip etsin bize ve tüm isteyenlere anne olmayı🙂 bide ben bi hamile olayım ilk burdaa paylaşcam cnm mrak etme sen😀

Merhaba

ben bir şey merak ediyorum regl belirtileri ile gebelik belirtileri madem ayrımını yapamaycağımız kadar ortak özellik gösteriyor eğer hamileysek bu belirtiler; yani adet olacakmışız hissi ne zamana kadar devam ediyor?

hamile miyim

slm regl den 6 gün geçti ama dün idrar testi yaptım negatif çıktı kan testi dışında nasıl emin olabilirim ltfn yardım edin

slm kızlar ben de yeni katıldım aranıza :6:henüz acemiyim yani!bundan yaklaşık 4 ay kadar önce boş gebelik geçirdim ve 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım:hasta:şimdi bekleme süremiz doldu ve tekrar bebek düşünüyoruz ama hepinizde olduğu gibi bu bekleme süresi beni öldürüyoooo...asıl mesele çift çizgiyi de görmek değil aslında sağlıklı bi şekilde devamını ve kucağımıza aldığımızı da görmek...boş gebelik tecrübem bana bunu çok güzel kanıtladı neyse çok uzatmaym adetime yaklaşık 9 gün kadar var umarım mutlu sona yakınımdır.Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz hepimiz..Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın:dilektut:hepinizi öpüyorum...

Geri