arkadaslar ya ben foruma yeni uye oldum olmadan once burdaki yazıları okudum ve cok hosuma gitti adeta beni cok mutlu etti.ben 3 senelik evli bir bayanım.cocugumuz olmamıstı bende onemsememiştim ama gecenlerde doktora gittim 2 haziranda ve bana hormon eksikliğimin olduğunu bu sebepten dolayı hamile kalamadıgımı soyledi bi ilac verdi hormon ilacı adetin 5. gunu kullanmaya basladım öle demişti doktor yumurtlama zamanımda bitti suan ama cok merak ediyorum khamilemiyim diye.aslında kasıklarımda agrı var daha adetime 1 hafta yada 1 bucuk hafta falan var.goguslerimde sizliyo midem bulanıyo ama sabah deil ogleden sora (hani hamilelikte sabah bulanırmıs ya)kilo aldım iştahım cok acık ama bu ilactanmı yoksa gebeliktenmi bilemiyorum.bide bu ay akıntım yoktu 2 gundur akıntım gelmeye basladı adet olacakmısım yada oluyomusum gibi.cok umitlendik ama umitlenmekten cok korkuyorum ya bişey yoksa hayal kırıklıgı yasamaktan cok korkuyorum bana yardım edin lutfen kafam cok karısık.karnımda ve kasık bolgemde de sislik var tuvalete sık gidiyorum ama cok su içiyorum cay falan ondan diye dusunuyorum.bide butun vucudumda kabartılar oldu kasınıyo geelikle alakalı olabilirmi? simdiden cok tesekkur ediyorum arkadaslar...