Hamilemiyim: Gebelik Belirtileri ilk hafta nelerdir ?

evet yaptırdımm hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂))
çok şükür Allah'a binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ama bak benim 2 gün geçmişti kan tahlili yaptırdım dün. eczanedelki erken gebelik çıkaran fortel testini yapmıştım çıkarmadı o .bence mutlaka yaptır canım kan testini seninde çıkar inşallah.

bide sunu merak ediyorum biz bu kadar calısma içindeyiz 🙂 bişey olmuyo turk filmlerine baktıgım zaman esas oglan esas kızı tek atısta hamile bırakıyo 😀 vay canına diyesi geliyor insanın 😀

cok sevindim canım benim ayyyyyyy 🙂 inşallah canım saglıkla kucagına alırsın canım benim
benim adetim 4 gun gecikti adetime 3 gun kala da bir iki damla kahverengi lekeler gördüm

cok sevindim canım benim ayyyyyyy 🙂 inşallah canım saglıkla kucagına alırsın canım benim
benim adetim 4 gun gecikti adetime 3 gun kala da bir iki damla kahverengi lekeler gördüm
badeciğim sende yaptır inşallah sende hamilesindir merakta bırakma bizi yeteri kadar gecmiş günüm canım

evet yaptırdımm hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂))
çok şükür Allah'a binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canımm yaa çok mutlu oldum hadi gözün aydın balım🙂Rabbim sağlıklı bir evlat ve güzel,sağlıklı ve sancısız bir doğum nasip etsin.Darısı diğer anne olmak isteyen tüme melekllerimizin başına🙂

Canım o lekelerden sonra kanaman olmadıysa mutlaka git test yaptır.İnşallah sende hamilesindir.Hadi bakalım haberini bekliyoruz senide terfi edelim hamile olan meleklerimizin arasına🙂

olmadı bilemiyorum ya eczaneden alıp dun yaptım ama negatif cıktı hastaneye gidip husrana ugramak umutlanmak istemiyorum yarın Allah nasip ederse gitmeyi duşunuyorum inşallah hamileyimdir
kasıklarımda agrı degilde böyle agrısız kasılmalar var bide cok yürüdüğüm zaman agrıyo bikaç gundur
eşimide umutlandırmak istemiyorum

bide bu kan testi devlet hastanelerinde yapılıyormu bilen var mı kızlar özelde cok pahalı 40 lira istediler
devlet hastasinde hangi doktora cıkıp ne dicez ilk olacak ya 🙂 tecrübe eden meleklermmm varmı 🙂