essenn
Hamiş Melek
herkese merhabalar.bende bir kaç gündür siteyi takip ediyordum ve dün üye oldum.burda olmakta ve vermiş olduğunuz bilgilerden çok memnunum ve çok faydalanıyorum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
bende adet düzenim doğrumu bilmiyorum ama son 3 adet tarihimi internette bir siteye girdiğimde bu ayki tahmini adet günüm11 veya 12 şubat diye çıkıyor.en son 14 ocakta regl olmuştum. ama bende ilk göğs uclarımda ağrı başladı,o kadar çok acıyorki dayanamıyorum ağrısına sütyen takmadan duramıyorum.çıkarttığım an sızlama ve ağrı şiddetini arttırıyor tişörtüm değdiğinde dayanamıyordum bu ağrılar çok erken başladı,burdaki yazılanları okuyunca göğsüme baktım göğüs ucumun rengi koyu kahverengi olmuştu.ayrıca göğüslerim normalde küçüktür ama şimdi eskisinin 1,5 katı oldu diyebilirim hem büyüdü hemde şişler.ondan sonra son 1 haftadır da inanılmaz karnımda gaz var,sürekli gaz çıkartmama rağmen karnım davul gibi bu şişkinlik beni çok rahatsız ediyor. ayrıca son 3 gecedir , gece yarısı aşırı terleme ile uyanıyorum sonrasında bu terle birlikte titreme üşüme başlıyor,vücudum sırılsıklam terli ama ben üşüyorum ve bununla beraber mide yanmamda cabası bu titremeyle yatakda duramazken gece midemden dolayı kalkıp birşeyler yemek zorunda kalıyorum ve birşeyler yiyince yanma ve ağrı geçiyor.ayrıca bu gece terleme ve titreme ile birlikte sol kasık herhalde bacakla gövdenin birleştiği yani tam karnımın yanına bşr ağrı girdi.yani bu gecem kabus gibiydi.gece 4 te uyandım bu ağrı,terleme,titreme ve mide yanmasıyla ve sabahı ettim bu sefer sabahda baş dönmesi ve bulantı yaşadım ev kokuyordu bütün pencereleri açtım havalandırdım.şuan bşraz daha iyi oldum.bulantım geçti çok şükür.ama bunlar adet öncesi belirtimi gebelik belirtisimi,hamile olan yada yaşayanlar bana yardımcı olabilirlermi,ne zaman test yapabilirim.tekrar çok teşekkür ediyorum.
canım hoşgeldin,ben hamile değilim ama sanki senin belirtilerin hamileymişsin gibi geldi bana..eğer ayın 11 -12 sini bekliyosan bugün bile kan tahlili yaptırsan sonucu alırsın.Rabbim hayırlısını versin