Merhaba,
Ben yeni üyeyim.. Hamilelik belirtileri konusunda neredeyse tüm arkadaşların yazdıklarını okudum.. Ancak yine de kendiminkileri de yazmak ve sizlerden fikir almak istedim. Benim siklusum ortalama 28 gün. Her regl siklusunda +/- 2 gün gecikme ya da erken gelme durumu yaşayabiliyorum. Ama bunun dışında 29 senedir hiç ekstrem bir şey olmadı.
Geçen ay 27. günde (10 Ocak) regl oldum. Bu ay en erken 26. gün, en geç 29.gün regl olmayı bekliyordum. Açıkçası regl sancılarımda beklediğim günün (6 Şubat) iki gün öncesinde olmaya başladı ancak regl olmadım. Her gece sancı çektim, ama sadece beyaz bir akıntı geldi sabah. Ve sancılar durdu. İki gündürde ara ara göğüs ağrıları yaşıyorum. Göğüslerimde herhangi bir sertlik ya da uçlarında renk değişimi yok. Ama uçlarında ve genel olarak ara ara iğnelenme gibi ağrılar oluşuyor. Bazen üstüne bile yatamıyorum. Ama mesela şimdi yok.
Yorgunluk, mide yanması ve çok afedersiniz, ne yesem "geğirme" ile gaz çıkartıyorum.. (hiç alışık değilim bu duruma😕 yazarken bile çekindim)
Böyle bir kaç küçük detay daha var ama mühim değil (tek gözde kirpik kırpışması, bazen bacakta ya da dizde kramp)
Ama öyle kasıklarda çok belirgin bir batma falan yaşamıyorum.. Sürekli bir batın ağrım da yok...
Ve regl olacağıma ilişkin hiçbir işaret de yok..
Fortel gebelik testi yaptım, negatifti.. Dün predictor ile tekrar denedim.. negatifti.. (test geçersiz gibi de duruyordu açıkçası.. control kısmı da silikti.. yok gibiydi hatta)
Ancak sürekli "Hamilesin" diye tarafıma seslenilen rüyalar görüyorum.. =)
Sizce bu tablo ile hamile olma durumum var mıdır?
Teşekkür ediyorum..
(Hamileysem eğer.. irili ufaklı tüm belirtileri ve tüm hamilelik takvimimi tekrar paylaşacağım ilgili topikte. Bu mesajım da referans olur)