Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Problem nedir ? Sorunuzu daha açık ve anlaşılır yazarmısınız ? Gecikmenizmi var , mensinizmi düzensiz ??

Bende bütün genel belirtiler fazlasıyla var bulantı baş dönmesi ağrı duygu değişimi vs. Baktım ki göğüsümden süt de geliyo sıkınca karnımda şişti 55 kilodan 76 kiloya çıktım ama kilo değil yani karnımın üstü zayıf ayaklarım zayıf karın bölgem şiş his olarak hamile hissediyorum kişi hisseder derseniz ama gel gelelim ki evde iki kez karbonat testi yaptım olumlu çıktı eczaneden aldım testi yaptım iki kez olumsuz çıktı ve şubat ayı dahil bugüne kadar sadece ben mart ve haziran ayında uç günlük bi kanamam oldu hamile miyim değil miyim diye merak ediyorum

Karbonat testi nin bilimsel bir dayanağı yok. Kadınlar arasında uydurulan bir uygulama. + İki adet gebelik testi yapmışsınız negatif buda gebe olmadığınızın güçlü kanıtı + Mens miktarı dönem dönem değişebilir . Mensin 2-3 gün sürmesi de normaldir. + Gögüsünüzden süt gelmesi prolaktin hormonunuzda problem olduğunu gösteriyor. Bu durum gebeliğe engeldir. Kısaca gebe değilsiniz . Gögüsünüzü fazla uyarmayın en kısa zaman da kadın doğuma görünüp hormon tetkiti yaptırın.

merhaba biz eşimle ilişkiye girdik çocuk istemiyoruz ama korunmadık içe boşalma da olmadı. onun üzerine 2 kez düzenli adet gördüm 3.sünde ise sadece 3 gün sürdü normalde en az 5 gün sürerdi. kilo almış gibi hissediyorum kendimi göğüslerimde büyümeye başladı gibi. geçen haftaya kadar da kasıklarımda sancılar vardı acaba hamile olma olasılığım var mı? iki kere idrar testi yaptım ama olumsuz çıktı bu belirtiler beni çok şüphelendiriyor.

Merhaba, hamile olma olasılığınız yok çünkü 2 defa mensiniz gerçekleşmiş. + Testleriniz negatif + Mensin 2-3 gün sürmesi de normaldir. Dönem dönem mens miktarın da değişimler olabilir..

Merhaba hanimlar.en son adetim agustos 4 ve yumurtlama tarihim 17 agustos olarak hesaplandi(netten indirilen takvime göre)ve benim 16sinda kasık ağrılarım başladı halen daha var ve bacaklarımda bir çekilme midemde yanma ve iştah açilmasi...geçen ay doktora gitmistim ve 3cmlik kist var birdahaki adetine gel kontrole demisti.bende o kisti eritmek icin bir hafta soğan suyu kürüne başladim ağrilar başlayinca biraktim(gebeysem.diye)sizce bu belirtiler hamileliğin belirtisimi.ayin 19ndada idrar testi yaptim negatif cikti.10 aylik evliyim ve bebek istiyoruz.yorumlarinizi bekliyorum

Merhaba, bu kadar erken dönemde gebelik belirtisi olmaz. Belirtiler gebeliğin 4-5. haftasın dan itibaren başlar. Mensiniz de en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız.

Peki soğan suyu kürü düşüğe sebep olurmu.ben korkumdan biraktim 1 hafta kullanip ve 3cmlik kist teşhis edilmisti bu ağriya sebep olurmu(sadece sol yumurtalikta teshis konuldu ama benim sağlı sollu ağrıyor)

Soğan suyunun düşüğe neden olup olmadığı hakkın da net bilgi yok. Sadece gebelikte kullanılmaması gerektiği söyleniyor. Ağrılarınız da kist kaynaklı . (Bu tür kürleri uygulamadan önce doktora danışmakta fayda var. )

Hiç bir yerde soğan suyunun düşüğe neden olduğu ile ilgili bir yorum yok. Hamilelik şüphesinde soğan suyu kullanılmamalı. Her şeyin faydası olduğu gibi mutlaka zararıda vardır. Tedbirli olmanızda yarar var. Gebelik şüpheniz varsa soğan suyu tüketmeyin.

Merhaba ben iki aydır regl olmuyorum test yapmadım hamilemiyim bilmiyorum ama midem bulanıyor ve yüzümde çok sayıda sivilce çıktı sizce gebe olabilir miyim yoksa adetimde bir sorun mu var