Arkadaşlar selamlar, ben şunu merak ediyorum henüz yeni evliyim ve doğal olarak çocuk istemiyoruz hemen. Eşimle ikimiz de ilk defa ilişkiyi birbirimizle yaşadık o yüzden bu konuda akıl danışmak istedik. Biz ilişkide prezervatif kullanıyoruz. Prezervatifin, eğer yırtık veya delik değilse ya da içerde sızdırma yapmadıysa tehlike yaratacağını düşünmüyorum ama yine de sormak istedim. Her ilişkide en az bir prezervatif kullanıyoruz (azıcık paranoyaklık olduğu için ne olur ne olmaz diye bazen aynı ilişki içerisinde değiştirdiğimiz de oluyor çünkü), prezervatif olsa dahi içeri boşalmadı eşim hiç, gelmesine yakın çıkıyor. Ayrıca prezervatifleri takmadan önce üfleyerek ve çıkardıktan sonra su doldurarak test ediyoruz henüz bi yırtık, deliğe rastlamadık. Ayrıca tüm bunlara rağmen boşaldıktan sonra içerde kalan spermler de ölsün diye yeni ilişki öncesi eşim idrarını yapıyor. Şimdi merak ettiğimiz kısım şu, tüm bu önlemler ışığında bi hamilelik durumu olma ihtimali var mı? Lütfen yırtılırsa olur demeyin, dediğim gibi aldığımız önlemleri saydım. Bu önlemler ışığında olma ihtimalini soruyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.