Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

Merhaba arkadaslar. Bugun benim reglimin gecikmesinin 18. Gunu 6. Gunu evde yaptigim teste 2. Cizgi silik belitginde 7. Gun kan tahlili yaptirdim 0.28 negatif cikti. 12. Gun doktora gittim sadece karnimdan bakti ultrosonla gebelik yok dedi dogru duzgun bi aciklamada yapmadi sokturucu verdi. Bende onu icmedim. Ve yaptigim butun evdeki testler hala negatif. Dunden beri kasiklstimda agrilar var. Ama baska bi regli belirtisi yok. Basina boyle bi durum gelip sonradan hamile oldugunu ogrenen varmi acaba.

Merhaba, her adet gecikmesi gebelik kaynaklı değildir. Testleriniz negatif + hekim muayenesi de gebe olmadığınızı gösteriyor. Hekiminiz durumunuz için gerekli tedaviyi önermiş . Tedaviyi uygulayıp uygulamamanız size kalmış.

Merhabalar benim bir sorum olucaktı biz nişanlımla korunmadan ilişkiye girdik boşalma falan olmadı kesinlikle ama yumurtlama döneminde ilişkiye girdiğimiz için hamile kalma olasılığı ne kadardır test yapmama gerek var mı yoksa adet gününü mü bekliyim merak ettim cevaplarsanız sevinirim
İyi günler

Sevgili gamze bu tür durumlarda lütfen ertesi gün hapı kullanın yanı yumurtlama günü üstelik... Hamile kalma ihtimaliniz tabiki var eğer 48 saatti geçmediyse kullanın ertesi gün hapını işinizi garantiye alın.

48 saat geçmedi ama hapta kullanmayı pek tercih etmiyorum rahatsızlığımdan dolayı test yapıp öğrenebilir miyim hamile olup olmadığımı yoksa beklemelimiyim biraz daha

Merhaba, bu tür birliktelikle gebe kalma olasılığı düşüktür ama imkansız değildir. Bu kadar kısa bir süre için de hamile olup olmadığınızı öğrenemezsiniz. Beklenen döneminiz de gecikme olursa test yaparsınız .

Kafam gerçekten çok karıştı bu sene ocak ayı dışında bi martte bide haziranda uç günlük bir kanama oldu ve azdı normalden çok daha az