Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

merhaba 1 mayıs günü adet olmam gerekiyordu. normalde 26 günde bir regl oluyordum, ama bu sefer yarında olmazsam 30 gün olacak karnı ağrıyor 1 haftadır ama yok olmuyorum daha erken mi ümitlenmem için yoksa hamilelik belirtileri midir, test yapmalı mıyım?

slm arkadaşlar ben yeniyim bu sitede lütfen bana yardımcı olun ben 2 ay önce kürtaj oldum 7 haftalık bebegim karnımda öldü aldılar 15 gün kanamam sürdü sonra normal adetimi oldum ve 15 gündür geçmiyor bu arada kanamam 1 gün durdu ve geçti sandık ilişkiye girdik korunmadık 8 gün oluyor hcg yaptırdım 3 gün önce0.100 çıktı bugün yaptırdım 1.20 çıktı hamile olabilirmiyim sizce lütfen cvp yazın

slm arkadaşlar ben yeniyim bu sitede lütfen bana yardımcı olun ben 2 ay önce kürtaj oldum 7 haftalık bebegim karnımda öldü aldılar 15 gün kanamam sürdü sonra normal adetimi oldum ve 15 gündür geçmiyor bu arada kanamam 1 gün durdu ve geçti sandık ilişkiye girdik korunmadık 8 gün oluyor hcg yaptırdım 3 gün önce0.100 çıktı bugün yaptırdım 1.20 çıktı hamile olabilirmiyim sizce lütfen cvp yazın

cnm druna görünsene bir 15 gün sürmesi normal değilki adetin

kızlar ben nisanın 24 ünde beta hcg kan testi yaptırdım 1,47 cıktı doktorum hamilelik yok dedi ve adetin düzensiz diye tarlusal verip yolladı kullan adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi bende sabah 2 aksam 2 yuttum. ama 9 gün geçmesine ragmen adet olmadım üstelik evde bayılmısım acilde gözümü açtım 9 gün sonra beta hcg yine yaptırdım 89,4 cıktı doktor hamilesin ama küçük dedi şimdi size soruyorum 9 gün önce hamile degilim cıktı 9 gün sonra hamilesin dendi ben 9 günlükmü hamileyim yoksa dahamı fazla kan testinde cıkmama olasılıgı nedir kan degeri yükselmezse ne oluyor doktor 2 gün sonra yine kan testi yapalım dedi degerler yükselecekmi diye 15 gün sonrada canlanmışmı diye bakalım dedi bebek kaç günde canlanırki ben cok şaşkınım

lütfen cevap yazın melekler yardımınıza ihtiyacım var doktorum adet getiriciyi verdi yuttum ama hamileymişim halbuki doktorum hamile degilsin demişti bebegime zararı olurmu pazartesiyi beklemek cok zor ya kan degerim yükselmezse birde kaç gün sonra canlanıyor bir bebek ? canlandıgını anlamak için kandanmı belli oluyor yoksa vajinal muayenedenmi belli oluyor bir üstte olayımı anlattım yardım melekler

kızlar ben nisanın 24 ünde beta hcg kan testi yaptırdım 1,47 cıktı doktorum hamilelik yok dedi ve adetin düzensiz diye tarlusal verip yolladı kullan adet olunca gel hormonlarına bakalım dedi bende sabah 2 aksam 2 yuttum. ama 9 gün geçmesine ragmen adet olmadım üstelik evde bayılmısım acilde gözümü açtım 9 gün sonra beta hcg yine yaptırdım 89,4 cıktı doktor hamilesin ama küçük dedi şimdi size soruyorum 9 gün önce hamile degilim cıktı 9 gün sonra hamilesin dendi ben 9 günlükmü hamileyim yoksa dahamı fazla kan testinde cıkmama olasılıgı nedir kan degeri yükselmezse ne oluyor doktor 2 gün sonra yine kan testi yapalım dedi degerler yükselecekmi diye 15 gün sonrada canlanmışmı diye bakalım dedi bebek kaç günde canlanırki ben cok şaşkınım

canım normalde hamilelik son adetinin başladıgı günden itibaren hesaplanıyor yani 9 günlük hamile degilsin 🙂) adetin başladıgı günden hesaplarsan kaç haftalık hamile oldugunu anlarsın ama dr çok büyük hatası var bence başka dr'a görünmen lazım böyle bi hatada yine aynı doktora gitmemelisin... bende 10 ay önce düşük yaptım ve ebenin hatasının yüzünden bana kanaman olursa korkma gelmene gerek yok hamilelikte olur dedi ve bende daha önce hamile kalmadıgımdan bir tecrübem yoktu 2 gün kanamam oldu ve düşük yaptım sonra gittim ebeye kızdım bana dedigi şey üzülme tekrar olur doktora gitseydinde yine düşerdi dedi hala çok kızgınımmm yani sende aynı hataya düşme canım inşallah bir sorun çıkmaz sonuçları paylaşırsan çok sevinirim...

hamilemiyim? değilmiyim?

merhaba arkadaşlar aranıza çok yeni katıldım. 4 yıllık evliliğim var. En son 15 şubat - 13 mart -8 nisan periyodun da regle olduğum için eşimle bu ay yumurtlama donemini takip ederek birlikte olduk. hesaplayıcıya göre 5 mayısda olmam gerekiyordu. Olmayınca ister istemez umutlandım. Hatta dün gittim ve test aldım eczaneden. Sabah kalkınca yapmamı söylemişlerdi. Sabahı zor ettim. Sabah yataktan kalkınca lavaboya girdim ve kanamamın geldiğini gördüm o kadar üzüldüm ki anlatamam testi yine de yaptım ve malesef tek çizgi çıktı. doktora hala gidip gitmemek konusunda kararsızım. ama kanamam da bir yerden hala devam ediyor. gitsem mi yoksa bır daha ki ayı mı beklesem ne yapacağımı bilmiyorum. Bana fikir verebilir misiniz?

merhaba arkadaşlar aranıza çok yeni katıldım. 4 yıllık evliliğim var. En son 15 şubat - 13 mart -8 nisan periyodun da regle olduğum için eşimle bu ay yumurtlama donemini takip ederek birlikte olduk. hesaplayıcıya göre 5 mayısda olmam gerekiyordu. Olmayınca ister istemez umutlandım. Hatta dün gittim ve test aldım eczaneden. Sabah kalkınca yapmamı söylemişlerdi. Sabahı zor ettim. Sabah yataktan kalkınca lavaboya girdim ve kanamamın geldiğini gördüm o kadar üzüldüm ki anlatamam testi yine de yaptım ve malesef tek çizgi çıktı. doktora hala gidip gitmemek konusunda kararsızım. ama kanamam da bir yerden hala devam ediyor. gitsem mi yoksa bır daha ki ayı mı beklesem ne yapacağımı bilmiyorum. Bana fikir verebilir misiniz?

Selamlar,

Aynı durum bendede malesef oldu. Hep ümitlendiğimde böyle şeylerle karşılaştım. Bana göre gitmenize gerek yok bi dahaki ayı bekleyin. Adet olmuşsunuz işte ne diye gideceksiniz ki.

Umarım ilerleyen aylarda hamiş kalırsın gül.

Karnım çok büyüdü içimde bişeyler tekmeliyo arada sırada aşeriyorum 9 aydır regl da olmuyorum sanırım bi kızım olcak :D:D Makara olsun diye yazayım dedim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 9 gün sonra Allahın izniyle kızım kucağımda .Sizleri seviyorum tüm temennim Rabbim isteyen herkese bebeiş versin

Geri