Hamilemiyim Değilmiyim yorumları

slm arkadaslar bnde aranıza yenı katıldım zıe bazı sorularım olacak bn basarısz 2 tane asılama gecrdım esımın sperm degerı dusuk dr. tup bebek dedi.bn cok duzenlı adet goruyorum 26 ıle 28 gunde bır muhakak. ama bugun 31. gun oldu yarın tam gun yanı gecen ay oldugum gun.o kadar agrılarım var kı anlatamam bas agrısı karın agrısı sık ıdrar halsızlık boyun agrısı vb. butun agrıları 4 gundur aralıksız yasıorum sızce gebemıyım

merhaba ben 5 martta nişanlımla birlikte oldum yanlışlık ile preverzatif yırtılmıştı sonra ben ayın en erken 15 inde adet olmam gerekirken 10da oldum ve 4-5 gün sürdü sonra çok sıklıkla baş dönmeleri miğde bulanması kokulara tahammülsüzlük.aşerme sık idrar kabızlık karnımda şişkinlik miğde yanmalarım oluyor artı göğüslerim genişledi gibi kullandığım südyenleri taktığımda alttan çıkıyor.bi kaç gündürde sağ tarafımda ağrı var sırtıma vuran ama benim en önemli sorum bende çikolata kisti var sizce hamilemiyim .

merhaba ben 5 martta nişanlımla birlikte oldum yanlışlık ile preverzatif yırtılmıştı sonra ben ayın en erken 15 inde adet olmam gerekirken 10da oldum ve 4-5 gün sürdü sonra çok sıklıkla baş dönmeleri miğde bulanması kokulara tahammülsüzlük.aşerme sık idrar kabızlık karnımda şişkinlik miğde yanmalarım oluyor artı göğüslerim genişledi gibi kullandığım südyenleri taktığımda alttan çıkıyor.bi kaç gündürde sağ tarafımda ağrı var sırtıma vuran ama benim en önemli sorum bende çikolata kisti var sizce hamilemiyim .
srres etmediysen çünki bazıları psikolojkde hamile olabiliyor hamilesin

iyi günler...28 günde bir regl oluyorum ve düzenli...bi kaç gündür adet sancısı gibi sancılarım oldu fakat normalde bugün olmam gerekirken hala olmadım...eşimle korunmuyorduk..şuan sancılarım ara ara oluyor ve hafif..adet sancısı çekerken hamile olunabiliyor mu??

Paylaşım ve soru

Öncelikle bu sitede emeği olan herkese teşekür etmek isterim.Editör hanım bu hamilelik konusunda çok araştırıyorum biinçlenmek için fakat.Merakımızdan dolayı hamileliğimizi çok önce öğrenmek gibi bir isteği var biz bayanların.Mesala bizde çocuğumuz olsun istiyoruz.hatta bugün adet olmam gerekiyordu ama yok.Birkaç gün önce bel ağrısı ,gece uykumdan uyandıran kasık ağrısı,göğüslerimde pek bir değişiklik olmadı henüz ama..Adetimde hiç böyle birşey omazdı adetimin 1.gününden sonra ağrım olurdu..Yani belirtier kişiden kişiye göre değişir.İnşallah hamileyimdir allah isteyen herkesede nasip etsin inşşallah.Size son 3 aylık adet tarihlerimi veriyim::1-Ocak,30-Ocak,1-Mart şunu soruyorum ortlama kaç günde bir adet görüyorum..Ayrıca geçtiğimiz Ekim ayında 2 aylık bebeğim gelişmedi ve kürtaj oldum.Yazdıklarıma istinaden öğrenmem gereken birşey varsa yazarsanız çok sevinirim saygılar..

mrb arkadaslar benim 2.5 yasında ıkızlerım var esımle bır cocuk daha yapamaya karar verdık 16 gundur bebek ıcın calısmalar yapıyoruz 😀 sızce tutarmı suan belırtı olarak sabahları goguslerım asırı sısıyo kasık agrılarım var yataktan kalkarken agrım oluyo agzımda demır tadı v
ar bel agrım var sızce erkenmı 16 gunde bunların olması sımdıden tsk edıyorum...

mrb esımle 16 gundur cocuk ıcın korunmuyoruz ıkızlerım var 2.5 yasında sızce gebe kalırmıyım belırtı olarak agzımda demır tadı bel agrım yataktan kalkarken kasıklarımda bır agrı ayagıma kramp gırıyo bulantım yok akıntım coklastı sabahları kalktıgımda goguslerım tas gıbı cok sert ve gergın oluyo sızce varmıdır bebek yoksa 16 gun cokmu erken tskler...

mrblar benim 2.5 yasında ıkızlerım var ama esımle karar aldık bır bebek daha ıstıyoruz 16 gundur bebek ıcın korunmuyoruz ve suanda goguslerım sabah kaltıgımda cok gergın ve sert oluyor agzımda demır tadı yataktan kalkarken kasık agrım bel agrım oluyor akıntım cogaldı tansıyonum dusuyor bırden ayaga kalkınca kasıklarım sıstı sızce belırtıler 16 gun ıcın erkenmı gebelık olabırmı cok tsk ederım sımdıden...

Geri