Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, durumunuz gebe kalmaya engel değil fakat gebe kalırsanız şayet düzenli olarak hekim kontrolünde olmanız lazım. Kronik böbrek hastalığı ani düşüklere, bebek ölümlerine gelişim geriliğine yol açabilir.
Burada soru ya da cevaplari elestiren bayan ya da erkekler. Insanlar aizden yaptiginin dini olarak ahlaki olarak dogru mu yanlis mi sorgulamiyor, sorularina cevap vermeme hakkina sahipsiniz ancak '' islama karsi yok allah cezani versin yok ahlakin batsin yok dunyadan yok ol....''gibi kin nefret sozlerle itham etme hele hele yargilama hakkina asla sahip degilsiniz. Muslumanlik bu degil..boyle seyleri de islamla muslumanlikla bagdastirmayin..insanlari guzelim dinimizden tiksindirmeyin...siz islam alimi degilsiniz birakin onu alimler yapsin.ayrica Bu ülkede kisisel haklara saygi diye bir sey var. Sizler burada yaptiginiz acimasiz elestirilerin aynisini belki kendiniz yada cocugunuz yasayacak hic bir garantisi yok. Kimseyi yargilamak size dusmez. Herkesin ne yasadigini da kimse bilemez. Sokaklarda ya da medyada ahlakli ve terbiyeli yasayanlarim aslen ne yasadigini kimse bilmez. Lutfen kendinize gelin. Baskalarini yargilarken_ ki yuce allah bile bunu her daim kullarini bagislama yoluna gitmisken dogru yanlisa siz karar veremezsiniz. Su sozum umarim ise yarar......^^elestirilerinize dikkat ediniz....Gun gelir kisileri yargiladiginiz konuda kendiniz yargilanirken bulursunuz..^^
MERHABA kızlar daha öncelerden de yazmıştım merak ediyorum bi sorum olacak sizlere adetime şuan 3 günüm var ve yaklaşık 10 güne yakındır belki daha fazladır oluodur bilmiyorum ama sürekli olmaya başladı bu aralar ara ara bir haftadırda sağ tarfatan batma ve sancı oluyor bel ağrısıda sürekli çekiyorum bu aralar hamile kalma olasılığım varmıdır sizce lütfen acillll çok merak ediyorum..
MERHABA kızlar daha öncelerden de yazmıştım merak ediyorum bi sorum olacak sizlere adetime şuan 3 günüm var ve yaklaşık 10 güne yakındır belki daha fazladır oluodur bilmiyorum ama sürekli olmaya başladı bu aralar ara ara bir haftadırda sağ tarfatan batma ve sancı oluyor bel ağrısıda sürekli çekiyorum bu aralar hamile kalma olasılığım varmıdır sizce lütfen acillll çok merak ediyorum..
Merhaba, dila hanım, belirtilerden yola çıkarak gebelik var yada yok diyemeyiz. Gebelik belirtileri ile adet öncesi septomlar ortak olabiliyor. Bu nedenle adetinizde gecikme olursa test yapın. Ancak test yaparak gebe olup olmadığını kesin bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Merhaba! Kızlar tuhaf duygular içerisindeyim bugünle beraber adetimin geçikmesininin 3 cü günü ayın 21 inden önce beyaz akıntım çok fazlaydı 21 ine 2 üç gün kala adet agrısı cektım karnımda şişlik alt karnımda agrılar oldu belimde sürekli agrı var ara ara batıklar oldu kasıklarımda birden saplanıyordu sanki adet günüm 21 dede sarı akıntılarım oldu iş yerinde durduğum yerde uyukluyorum kendını taşımakta bile zorlanıyorum kaç gündür be gaz oluşuyor iki gündür suandada adetle ilgili hiç belirtim yok sadece ağzımda tuhaf bu tat var ne yapsam geçemiyor test yapmayada korkuyorum hayal kırıklığnada uğramak istemiyorum
Merhaba, gebelik testin de ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul görüyor. Sizin testiniz de pozitif gebelik yönün de fakat evde yapılan gebelik kitlerinin hatalı sonuç verme ihtimali var. Yarın kanda gebelik testi yaptırın net sonucu alırsınız.