kiz arkadasimla iliskiye girdim ama siviyi disari akittim adette gecikme oldu mide bulantisi bas donmesi var

Evet arkadasim ya asil senin yaptgn ayıp sanane insanlarin ozel hayati sizde edep yok . Anca insanları elestirmeyi biliyorsunuz

doğru sölüosun arkadaşım bencede çok ayıp ama devir öle bi değiştiki malesef herşey aartık çok açık şekilde yaşanıyor.Erkeklerimiz utanmaz derken kızlarımız hiç utanmamaya başladı bencede keşke eşim deselerdi kesin hamiledirler🙂))

Mrb. Bn 2.snde ewlendim 26snda test yptm negatif ckti.
Adetimde 13 gn gckti sbhlri mdm bulanyo acaba hamilemym test ypmayada krkyrm negatıf ckick yne dye.

ben iki aylık evliyim ve korunmuyoruz bir kaç gündür midemde batmalar oluyor göğüslerimde de ağrı var ve sıklıkla küçük tuvalete çıkmaya başladım yengem hamile olabileceğimi söyledi aslında hayırlısı ama eşim askere gidecek daha uygun olmadığını zamanı olmadığını düşünüyorum ama içimde bir kuşku düştü sabahları kalktığımda hafif bir d baş dönmesiyle mide bulantısı oluyo ama onun haricinde gün boyu mide bulantısı olmuyo ama bazı durumlarda yine hafif bir baş dönmesi oluyo hamile olabilirim acaba

arkadaşlar. ben 9 aylık evliym doktora gittim bana klomen ilaci verdi en son 12 mayıs da adet oldum zaman içtim 10 gündür adetim gecikti acaba hamile olabilir miyim

Ben esimle 4 hafta önce birlikte oldum ve birlikte hastaliğimın ilk gunü olduk bu tarihlerde hasta olmam gerekiyo olmadım ayrıca sol göğsüm aşirı şişti ayaklarımı hissetmiyorum bazen karnımda sanki bişey oynuyo ara sıra midem kalkıyor vücut ısım cok sıcak olmaya basladi ve cok karnım acıkıyor hamile kalma oranım barmi 4 yıldır evliyim lütfen cevaplayınız

Ben 1 yildir evliyim tiroit bezlerim de yukselme vaar ama doktor olur diyo ilac kullaniyorm d7zenli iliskiye giriyorz ama hala olmadi ne tapmaliyim:-( yardmci olun lütfen

Arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır vajinismusla yaşıyorum 🙁 ne kadar doktora gittiysemde atlatamadim ve artık bebek istiyoruz çevre baskısı da var tabii herkes soruyor daha çok üzülüyorum:18: ne yapmam gerekiyor bilemiyorum aranızda benim gibi olup bu sorunu atlatan var mı ? Rabbim herkesin kalbindekini versin InsAllah ..

Geri