Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

kizlar dün cok sancim vardi normalmis, bugün cok sükür iyiyim. Laptopumu tamire ggönderdim buda kiralik.. ama bi türlü alisamadim klaviyeye azcik basinca hemen harfleri cifter cifter aaliyo😕 neyse artik bit kac hafta idari edecegim

Suan o kadar halsizimki bir bakayim mekana dedimm. Siimdi yatip uyuyacagim canim cok cikolata istiyor biraz yedim ama fazzlada yemek istemiyorum... uzanayim insallah gecer 😀

kızlar cok sukur sonuclarım iyi cıktı,cinsiyeti kız 🙂)) çarsamba gunu buyuk ultrasona giricem inş. oda iyi cııkar cok sabırsızlanıyorum hemen carsamba olsada gitsem 🙂

hadi gözün aydin canim
sevindim desene bir prenses daha geliyor... Rabbimm saglikli kucagina almayi nasip etsin. Artik her randevuyu iple cekeceksin 😀

Neden 32den sonra yapmiyorlarmis?Cok sacma.biz para ödemistik bize yaparlar😀 Ben her gittigimde 4 foto aliyorum o kadar cok degisik farkli fotograflari olduki.Himm tamamda o göbek senin bebegin canim kilo oldugunu nerden anliyorsun?Benim karnimda pek kücük görseniz sasirirsiniz
Aman ben günlerdir yürümüyorum ama evde dört dönüyorum durmadan isyapiyorum hoplayip zipliyorum
fiyati iyimis tatlim ama ben normal korse giymeyi düsünüyorum dogru düzgün kiloda almadimki ben

Normal güzelim ya sen 34 haftalik oldun yani.Zaman cok cabuk geciyor ya bende 31nci haftadayim.Gecen günlerde benimde randevum vardi.Kizim 40 cm ve 1.550 gr.Hersey cok güzel bir problem yok.Ben hala ayni kilodayim hic kilo almamisim sanirim verdim son günlerde.Ebe ayarlamam lazim ve esimle gidip dogum yapacagim hastaneyi gezmemiz lazim daha coookkk isimiz var.Bende cogu zaman halsizlesiyorum kocacim yardim ediyor sagolsun yemek felan hic problem degil bizim icin.Benim canimda hic tatli biseyler istemiyor.Sadece cilek istiyoooo hergün cilek aldiriyorum esime

- - - Updated - - -

kızlar cok sukur sonuclarım iyi cıktı,cinsiyeti kız 🙂)) çarsamba gunu buyuk ultrasona giricem inş. oda iyi cııkar cok sabırsızlanıyorum hemen carsamba olsada gitsem 🙂

Hadi gözün aydin tatlim ya cok sevindim kiz istiyordun.Bir cadi daha geliyor aman allahim

masallah masallah caniim insallah fazlada almazsin 😀
beebege zararliymis ultrason bebek rahatsiz oluyormus ondan o yüzden yapmiyorlarmis. Bakalim sali günü ranndevum var dr yapacakmi yapmiycakmi? Bebegin odasi bittimi canim hazirmi 😀 kolay gelsin

kizlar insallah yarindan sonra artrik su ayagim iylesirde yürüyüse baslarim, artik evde oturmaktan bunaldim 😕
agri azaldi cok sükür krem iyi geliyor, tavsiye ederim kizlar hamilelikte kullanila biliniyormus traumeel s adi böyle kas eklem agrilari icin.