Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

kizlar ayagimin üzerine basamadigim icin hastaneye gittim, dr röntgen cekemeyiz dedi bakti kilonuzdan ve cok yürüdügünüzden yipranmis sinirler kaslar dedi krem sürdü sardi postaladi beni iyimi.. hala basamiyorum ayagimin üstüne.. simdi yine yat bakalim smiley... bu gidisle ben 20 degil bir 20 kilo daha alacagim ye ici yat hahaha

kizlar ayagimin üzerine basamadigim icin hastaneye gittim, dr röntgen cekemeyiz dedi bakti kilonuzdan ve cok yürüdügünüzden yipranmis sinirler kaslar dedi krem sürdü sardi postaladi beni iyimi.. hala basamiyorum ayagimin üstüne.. simdi yine yat bakalim smiley... bu gidisle ben 20 degil bir 20 kilo daha alacagim ye ici yat hahaha
smii kız geçmiş olsun bir anda çok yüklendin dizine ozaman sen yavaş yavaş başlamadın yürüyüşe yat bakalım az kaldı paşanın gelmesine :D:D

demii öle oluyooo canmm bende şimdii çok heyecanlıyım bide geç kavuştumm yaaa çok farklı bi hismiş gerçekten canmm pazartesi nasıl olcak hiç bilmiyom walla canmm 72 kiloyla kaldımm canmm biraz fazla maalesef🙁 bi türlü weremedimm az kalmış maşşallah darısı bize inş 🙂

Bide karninda büyüsün o zaman daha iyi anlayacaksin tatlim hic yerinde durmuyorlar cok farkli bir duygu.payartesi kalp atisi icin mi gideceksin?Bende 72le hamile kaldim aysegül suan 79um ama zaten son zamanlarda dogru düzgün yemek yiyemiyorsun hemen sisiyorum ben vede acikmiyorum nedense bebisim simdiden rejim yapiyor kiz olacak ya dikkat ediyor yediklerine hahaha 82le felan dogum yaparim ben hic alamiyorum kilo arkadaslarim benim gibi hamile olmak istiyorlarmis hep öyle diyorlar bende diyorumki yeterki bebek saglikli olsunda kilo alinirdi verilirde..Hayatimda hiiiicc 80 olmamistim yakinda bir süreligine olacagim :D:D evlendikten sonra kilo alirsam böyle olur isteeeee :bangin:

Ahh simos ah ne olacak simdi birgün 5 saat yürüdün simdi günlerce yürüyemeyeceksin keske yürümeseydin o kadar otobüse felan binseydin.Sisko simos seni :haha: burda kac hafta kalmis daha 20 kilo alamazsin imkansiz canim ya.ama son haftalarda bebek aldigi icin kilo artabilir tabiki.Sende sancilar oluyor mu simdiden tatlim?

Ahh simos ah ne olacak simdi birgün 5 saat yürüdün simdi günlerce yürüyemeyeceksin keske yürümeseydin o kadar otobüse felan binseydin.Sisko simos seni :haha: burda kac hafta kalmis daha 20 kilo alamazsin imkansiz canim ya.ama son haftalarda bebek aldigi icin kilo artabilir tabiki.Sende sancilar oluyor mu simdiden tatlim?

:uhu: bana siskomu diyorsun tugcem? :diyet: tesüf ederim hahaha
aslinda tuhafima gidiyor sisko demeleri bazen kafama takiyorum bazende amaan diyorum bebim saglikli dogsun eskisi gibi veririm diyorum.. su yasima kadar millet hep cok zayifsin birsey yemiyormusun felan derlerdi simdi sisko tuhafima gidiyor.. Ve siskolara cok aciyorum yazik yaaa... Benimki gecicide INSALLAH, yani insallah dogumdan sonra veririm hahaha allah normal sismanlara yardim etsin yazik valla... Evet canim ara ara sancilar giriyor genelde gece sancilaniyorum.. 😀 ama normalmis ebem dedi hahaha

Kizlar dogumdan sonra korse giyecek misiniz?sarkmalari önlemek icin bu gibi önlemler aliniyor ben korse girmeyi düsünüyorum siz ne yapacaksiniz?

evet tugcecim giyecegim aldim iki tane biride özel dogumdan sonra kemer gibi kalin takiyorsun ve hareket ediyorsun o hem herseyin geri gitmesini hemde fazla yaglari yakiyormus arkadasim onun sayesinde geri eski kilosuna döndü. Onu takip günde 2 saat yürüse cikiyormus bebekle halende öyle cikiyor. hem bebek hava aliyor hem anne formunu koruyor güzel birsey bence :D:D

kizlar bir kac saat önceye kadar uzandim hic aya kalkmadim neredeyse az önce biraz hareket ettim cok sükür hafif agrim var insallah gecer yaaa.. kremin ve dinlenmenin faydasi oldu cok sükür 😀 yürüse daha cikamam ama en azindan evimde temizlik felan yapa bilirim yasasiiiiiiiinnn :a046:

:uhu: bana siskomu diyorsun tugcem? :diyet: tesüf ederim hahaha
aslinda tuhafima gidiyor sisko demeleri bazen kafama takiyorum bazende amaan diyorum bebim saglikli dogsun eskisi gibi veririm diyorum.. su yasima kadar millet hep cok zayifsin birsey yemiyormusun felan derlerdi simdi sisko tuhafima gidiyor.. Ve siskolara cok aciyorum yazik yaaa... Benimki gecicide INSALLAH, yani insallah dogumdan sonra veririm hahaha allah normal sismanlara yardim etsin yazik valla... Evet canim ara ara sancilar giriyor genelde gece sancilaniyorum.. 😀 ama normalmis ebem dedi hahaha

sen niye bana demiyon kiz intikam alsana sende de hahaha amnn hepimiz suan sisko gorunumluyuz cunku hamisiz takma kafan kiz dogumdan sonra gececek hepsi

- - - Updated - - -

evet tugcecim giyecegim aldim iki tane biride özel dogumdan sonra kemer gibi kalin takiyorsun ve hareket ediyorsun o hem herseyin geri gitmesini hemde fazla yaglari yakiyormus arkadasim onun sayesinde geri eski kilosuna döndü. Onu takip günde 2 saat yürüse cikiyormus bebekle halende öyle cikiyor. hem bebek hava aliyor hem anne formunu koruyor güzel birsey bence :D:D

kemer gibi olan hangisiymis tatlim nereden aldin sen?benimki normal korse yanii

- - - Updated - - -

Sen cikma yuruyuse bi cikinca evinin yolunu unutuyosun yanii :D:D benimde yarin terminim var sabah bakalim dr ne diyecekkk

Geri