yok kiz sakalasiyoruz biliyorum 😀 hadi hayirli haberlerle dön canim... pazartesi kursda ebe 32 haftadan sonra ultrason yapmiyorlar dedi... bakalim benimki haftaya sali yapacakmi nede olsa o Zaman 34 haftalik olacagim....
ben ebayden aldim canim ismi Bauch weg Gurt Rückbildung des Bauchumfangs und Hüften 14,99 Euro du yani hesaplida 😀 bacaklari icinde özel bandlari var... bakalim bende fayda edecekmi.. o normal korsedende aldim yürüse cikaren onu giyerim normal evdeykende normal korse takarim insallah gider hemen göbüs o Kadar büyüdüki
bazen aynananin karsisinda Halime sasiyorum
yok daha yürümeye cesaret edemiyorum hele agrim tam gecsin. bugün biraz evimi temizler camasirim var anlari hallederim 😀
Bide karninda büyüsün o zaman daha iyi anlayacaksin tatlim hic yerinde durmuyorlar cok farkli bir duygu.payartesi kalp atisi icin mi gideceksin?Bende 72le hamile kaldim aysegül suan 79um ama zaten son zamanlarda dogru düzgün yemek yiyemiyorsun hemen sisiyorum ben vede acikmiyorum nedense
simdiden rejim yapiyor kiz olacak ya dikkat ediyor yediklerine
82le felan dogum yaparim ben hic alamiyorum kilo arkadaslarim benim gibi hamile olmak istiyorlarmis hep öyle diyorlar bende diyorumki yeterki bebek saglikli olsunda kilo alinirdi verilirde..Hayatimda hiiiicc 80 olmamistim yakinda bir süreligine olacagim
evlendikten sonra kilo alirsam böyle olur isteeeee
ewet canımcım bi büyüsün beni okadar bekletti kilo ondan hiç problem deill bende hiç 80 ni görmedim 60 kiloyla ewlenmiştim halbuki 🙁yinede fazla almamışsın inş bende öle olurum pazartesi kalp atışı için gitcem allah nasip ederse inş bi problem çıkmaz bugün 6 haftalık oldıuk teyzesi çok mutluyumm 🙂 inş rahat bi şekilde doğumlarımızda olurr çok heyecanlıyım pazartesi gelmek bilmiyooo
ewet canımcım bi büyüsün beni okadar bekletti kilo ondan hiç problem deill bende hiç 80 ni görmedim 60 kiloyla ewlenmiştim halbuki 🙁yinede fazla almamışsın inş bende öle olurum pazartesi kalp atışı için gitcem allah nasip ederse inş bi problem çıkmaz bugün 6 haftalık oldıuk teyzesi çok mutluyumm 🙂 inş rahat bi şekilde doğumlarımızda olurr çok heyecanlıyım pazartesi gelmek bilmiyooo
ben bi defa babasiyla gittim simdiye Kadar dr randevusuna... malesef babasiz gecirdim tüm hamisligimi.. simdi de böyle devam ediyor. rabbim Saglikli bebelerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Amin
ben bi defa babasiyla gittim simdiye Kadar dr randevusuna... malesef babasiz gecirdim tüm hamisligimi.. simdi de böyle devam ediyor. rabbim Saglikli bebelerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Amin
amin canm cümlemizin baba görevde şimdi pazar gelcek ewe inş ama pazarteside gelmeyebilirmiş sinirlendimm bende ben giderimm diyorum bensiz gitme diyo ben bigün daha beklemek istemiyorum çok merak ediyorum meleğimii
amin canm cümlemizin baba görevde şimdi pazar gelcek ewe inş ama pazarteside gelmeyebilirmiş sinirlendimm bende ben giderimm diyorum bensiz gitme diyo ben bigün daha beklemek istemiyorum çok merak ediyorum meleğimii