Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

benimde 25 haftada baslamıstı bel ağrılarım unutuluyor ama bir doğsun bak hepsi unutulacak oğlum 70 günlük yogun bakımda 21 gün geçirdik aman onlar sağlıklı olsunda anneler unutur 🙂))))

Smi hic sorma dunki dugunde baya dokturduk kizimizla ve kocisimle yorulmadim ama ayaklarim sisti her zamanki gibi.ben hamile olmadanda hep ayaklarim siserdi.bugunde ömer döngeloglunun programindaydik.bir gun evde durmuyorum cok geziyorum coookkk : kizim dunden beri cok hareketlendi eskisinden daha cok hareket ediyor gunduz gece demeden.Smi erkek bebek bele vururmus kiz bebek kalcaya ondan senin belin agiriyor.ve sen birden kilo aldin fazlada alinca agirmasi normal.bende olmuyor hic agri kalcam bazen tutuluyor cok nadir.yururyorum is yapiyorum geziyorum birsey olmuyor bana hamile degilmis gibiyim gorseniz beni hic benzemiyorum zaten dunku dugundede beni hamileye benzetemediler
.smicik sen kac kilo oldun ki?fazla kilon yoksa dogumdan sonra kalsada egalll ama varsa kotu.verebilirsen super olur tabiki saglik icin.

hazancim insallah senin kuzucugununda birseyi yoktur insallah sagliklidir bize haber ver dr.dan gelince

benimde 25 haftada baslamıstı bel ağrılarım unutuluyor ama bir doğsun bak hepsi unutulacak oğlum 70 günlük yogun bakımda 21 gün geçirdik aman onlar sağlıklı olsunda anneler unutur 🙂))))

Haklisin ilkerin annesi, galiba bendede öyle olur 🙂
Rabbim oglusuna saglik versin insallah tez zamanda evine götürürsün canim

Masallah canim ya ne güzel 🙂, tadini cikar her aninin... benim yerimede gez yürü... bende bugün yürüs yapmaya cikmak istiyorum. Birazdan fizik tedavim var, gidip geleyimde bakalim... Yagmur yagmazsa cikarim.. Simdi öglenimi kilacagim.. cok sükür bugün birazdaha iyi belimin agrisi... dün bacagimda uyusta agridan agladim valla...

Canim ya Allah yardimcin olsun agridan agladigina gore cok kotuymus tamamda neden bu kadar kotu oluyor yahu bunun cozumu yok mu sen hamileliklerin hepsini umarim boyle yasamazsin.neyse az kaldii senin dogum yapmana sanki aramizda aylar varmis gibi konustum
halbuki sana az kalsa benimde yaklasmis olur.fizik tedaviye neden gidiyorsun tatliskom?bu arada kac kilosun smicikk?cokmu kilolusunki ondan mi agirmaya basladi acaba..

Tugcecim cok sükür rabbime bugün cok iyiyim, fizik tedavideki bayanda söyledi dr.da hamilelikte oluyormus bel agrisi... Biraz orayi gevsetti dün cok sükür bugün iyiyim.. Carsiya bile ciktim, doktorumuz vardi bugün. Hersey cok iyi kullandigim ilaclari biraktim artik ilac felanda kullanmiyorum. Kilom 65 kg, yani asiri degil ama hayatimda oldugum en yüksek kilo. Atesden dolayi iki kilo vermistim hamileli olali toplam simdi 8 kilo almis oldum.. oda hep karin bölgesi ve kalca... Bilmiyorum.. Ama cok mutluyum tugce, dr hersey normal hersey iyi dedi... yani artik normalim bende, insallah doguma kadarda böyle olurum.. cok sükür yaaa...

Tuğçe benim erkek bebek ama kalçalarım çok ağrıyor ilk hamileliğimde benide kimse hamile olarak görmüyordu ama bu hamileliğimde hemen göbeğim şişti çok belli oluyor utanıyorum saklamaya çalışıyorum

Kızlarrr teşekkürler çoook mutluyum bebeğimin durumu normale dönmüş şükürler olsun 😀 ama benim durum kötü şekerim yüksek çıktı kan değerlerimde çok düşmüş ama olsun doğumdan sonra inşallah düzelirim

- - - Updated - - -

Smiley senin sonuçlar nasıl ????

Smicik sevindim insallah boyle devam eder hersey.cok kilon yok canim hicte takma kafana ama boyuna gore nasilsin bilmiyorum.Ben hala gram gram aliyorum hep kontrol ediyorum.hazancim ilk bebek pek belli olmaz diyorlar ondan bende pek belli degil kimse hamile olduguma inanmiyo zaten
insallah aldigimiz kilolari geri veririzz kizlar.ben evlenince 10 kilo aldim ilaclardan onu versem tamamdir.balik etli olmayi sevmiyorum napayim.birazdan misafirlerim gelecek sabahtan beri ayaktayim birseyler hazirliyorum azda dinleneyim yaniii

bendede hemen belli oldu göbegim 😀 bosver saklama icinde masum bir melek var görsün herkes..