Insallah iyilesirsin canim bebiste diyecekki annenm neden surekli yatiyor yawww ahh kizlar bugun sevdigimiz bir arkadasimizin dugunu var ne giyecegimi dusunup durdum kumas pantolonumu giyince oldu ama dugmesi kapanmiyor cunku karnim kocaman ama kilo almadigim icin diger taraflari gayet iyi oldu dugmesinden lastikle tutturacagim uzerinede uzun elbiseye benzeyen bol tunik giyecegim.Baska sansim yok kisa giymek istemiyorum zaten.Trden dugunlerde giymek icin almistim elbise seklindeki tunigimi.aslinda cogu insan onu normal elbise olarak giyer ama ben giyemem dizlerimin bayagi ustunde zaten dizlerimde olsa bile giymezdim.bayagi ciplak giyiniyorlar dugunlerde yahu yani bana gore oylehamile olmadan once bir dugunde hamile olan bir kadin gordum gayet acik sacik giyinmisti ve deliler gibi oynadi dugunde anlam veremiyorum yani hadi normal bir sekilde oynasan neysede diskodaymissin gibi oynamanin ne anlami var acaba ustelik hamileyken..Bugun kahvalti etmedim yogurtlu ekmek yedim yogurdun icinde 1 dilim ekmek var onu bile yiyemedim hepsini biz izle az yiyoruz yahu 🙂
Son düzenleme: