Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

ayyyy özlemcimmm çok güzel bi duygu olsa gerek 🙂

aynen öyle canim, o beni hareketleriyle uyatinca cok mutlu oluyorum 🙂
ama malesef iki kündür fazla hareket etmiyor... biraz endiseliyim, dr kalbi atiyor iyi görünüyor dedi ama aceba benim atesim bebege zarar verdimi diye düsnüyorum.. insallah iyidir bebim...

kizlar dün bütün gün atesliydim... cok kötü idi iki kere paracetamol ictim atesim düssün diye, hastaneye gittim bebim iyimi diye cünkü hareket etmedi bende korktum.. cok sükür kalbi atiyor kendisi iyi görünüyordu.. Dr atesin bebege zarari olmaz dedi ama icim rahat degil.. Cok sükür bugün biraz daha iyiyim terleme ve üsüme var cok sükür sadece... ates yok..
aman kizlar benden size tavsiye, kendinize cok dikkat edin, bol c vitamini tüketin... Hamilelikte ates daha kötü geciyor, sürekli bebek icin insan endiseleniyor.. Ilac yutulamiyor...

Smicik gecmis olsun tatlim bebek iyimis allaha sukur korkma artik buyudu kolay kolay birsey olmaz allahin izniyle.Bence ilac icme cunku icinde paracetamol iceren agri kesicilerde kanserojen madde bulundu yuksek miktarda ve konulmasi mecburi oldugu icin koyuyorlarmis.Ben hamile degilkende icmezdim cunku uyusturuyor insani resmen agri kesiciler hele simdi hic icmem.Basim agirdiginda nane yagi suruyorum basima ve boynuma cok etkili tavsiye ederim.Bolca su ic ve meyve ye insallah bir daha hastalanmazsin.Ben hastalanmamak icin hasta insanlarin yaninda bulunmamaya calisiyorum bulunmasamda uzak duruyorum kimsenin kusmeye hakki yok.Hatta yalcinin cok kucuk kuzenleri var hastalarsa evlerine bile gitmem sakin sende yaklasma.Bu aralar bulasici hastalik var almanyada.Dun yine cok yurudum ve gezdim carsilari talan ettim
hergun yuruyorum geziyorum cok iyi geliyor bana.Ozellikle kolay dogum icin merdiven inip cikmak ve suyu cok icmek sartmis..Dun burasi cok sicakti gunesliydi.Balkona ciktim karnimi actim kizimizla guneslendik.Boyle yapinca icerisi pembe renk oluyormus aydinlik ve bebekte bunu fark edip kipirdamaya basliyor hele yaz gelsin
buyusun ve gozlerini acsin daha cok yapacagim.Benim bebiste geceleri uyaniyor gunduzleri uyuyor hiccc yerinde durmuyor yaramaz kizim benim.Dogum yapacagim hastane konusunuda arastiracagim canim.

özlemcim inşallah daha da iyi olursun canım..bak doktorda demiş bebeğin iyi die..böyle düşününce dahada hasta olursun

az önce tekrar dr a gittim karnimda agri baslayinca, idrarimda kan ve protein cikti sonuclarini haftaya alacagiz. Sali gününe tekrar randevum var... Ama Dr tekrar dedi bebek atesten felan zarar görmez takmayin kafaniza dedi... Ay valla icim rahatladi..

Aynen canim bende anlamadim nereden kaptim bunu yegenlerim felan hastalaninca ablamgille görüsmüyorum. Taki iylesene kadar... Ama son günlerde Carsiya felan cok cikiyordum belki ondan oldu....Orandan kaptim belkide.

Oh oh ana kiz günesin tadini cikardiniz öylemi? 😀 Masallah Evet yürümek cok iyi imis, bana bastan yasakti simdide hastayim hamis oldum olali söyle bir enine boyuna yürüsüs yapamadim kiz....

evet asa yukari günde 3 litreden fazla su iciyorum.. En iyi ilac su 😀

Smiii nasil kan ve protein cikti iyi birsey mi yani anlayamadim ki..bakalim sonuclarda ne cikacak..Evet derya bebisin buyuyunce kesin yap zaten henuz gunes fazla yok gunes olunca havalar isininca bebisinde buyur.Bende
in biraz daha buyuyup ve gunesin cikmasini bekleyecegim cok heyecanli : Biz
in odasini alacagiz kizlar.Kiyafet aliyoruz yada baska birseyler koyacak yer yok artik dolabinin olmasi gerekli yanii.Ben simdik 1 saat gibi temizlik yapip yuruyuse cikiyorum optum siziiii

hadi hayirlisi düzün bakalim

kolay gelsin canim aman dikkat et kendine fazla yorma kendini... Iyi yürüyüsler...

Ay cok sükür git gide iyiye gidiyorum arti pazartesi geri eski halimi alirim insallah... Yavas yavas da olsa islerimi yapmam gerek...
Yarim kalan islerim daha cooook 🙂 ama cok sükür iyiyim simdilik hafif öksürük ve biraz bogaz agrim var onlarda su ice ice gecirecegim insallah