Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

kızlar merhabalar..ya bebeğin hareketlerini ne zamn hissedebiliriz yani çok küçük te olsa..sanki bu sabah öle bişeyler hissettim gibi ama emin olmadım ..yok ya değildir dedim kendime..13+3 deyiz 🙂
slm deryacım bak bu konu hakkında başka yerde yazılanları okudum ben, ilgimi çekmişti, bayanın bitanesi .haftada hissettim demiş ama doktora gittiğinde doktoru ona rahim büyümesinden dolayı bağırsak seğirmesi demiş ama kadın inanmamış, yapılan araştırmalara göre bebeğin hareketlerini ilk hamilelikler ancak .haftada hissedebilirmiş, tıpben imkansız deniyor ama bilmiyorum birçok kadın hissettim diyor bende arada kaldım ama ilgimi çekti araştırdım ancak tecrübeliysen yani . yada çoklu hamilelikler devamında hissetmen mümkünmüş ama nadiren o da. ben de hissetmeyi çok isterim ama daha bebeklerimizin hareketini hissedemeyecek kadar küçük oldukları için tıp yok diyo ve umarım bence doğrudur bu yani hissedilebiliyodur. bebeişinide öpüyorum. benimki yaramaz içim dışımda hergün. aman sağlıklı olsunda katlanırım ben. seni ve bebişini öpüyorum. umarım yardımcı olmuşumdur yazımla.

Bugun doktordayim kizlar
gayet saglikli ve oldukca sisko
20nci haftadayim
21 cm 362 gr. Doktorum buyuk oldugunu soyledi uzun boylu ve sisko bir
var.Ama Doktor normal dedi.simdi hizli buyuyup sonra yavaslar dedi hersey Cok guzel gozukuyordu
de gayet mutlu.bebisle beraber 1kilo almisim yurumeye calisiyorum hergun ve oldukca bol su iciyorum.
kesin kiz dedi Ve pipisinin olmadigini gosterdi 🙂 bana arkadas olacak canim kizim benim .bir dahaki terminim 10 nisanda ama onun disinda 2 hafta sonra tekrar buyuk ultrasona girecegim.

Derya bende o haftalarda birseyler hissediyordum.Rahmin ve bebegin buyumesiyle alakali daha bebisin Co kucuk az Daha bekle hareket edecek elbette.

ne güzel tuğçeçim maşallah kızına....hep böle devam etsin inşallah gelişimiççhaklısın canım beklicem daha 🙂 allahım sağ salim kucaklarımıza almamızı nasip etsin

ben 16 hafta civari hissediyordum sanki icimde birseyler hareket ediyor gibi idi, deryacim ola bilir hissede bilirsin artik 10 cm olmasi gerek yalnis hatirlamiyorsam. Ben artik hickirini hissediyorum... cok komik sabah hareketlerii beni uyatiyor...

Hadi hayirlisi canim, cok sevindim bebisinin saglikli olmasina. Ay yazdiklarim sürekli donuyor gicik oldum... iki saatir bir cümle yaziyorum... ne oldu bu siteye anlamiyorum...... tugcecim bir dahaki randevum hangi gün?Bence git dogum yapmak istedigin hasnstnaeye kayit ols hem kursda dogumda ne yapacagini ögrenirsin hem doguma hazirlik yapmis olursun hemde yeni annelerle tanisip sohbet edersin 🙂

kizlar ben hasta oldum, hic iyi hissetmiyorum kendimi sürekli öksürüyorum hertarafim agriyor... bogazim agriyor gözlerim yaniyor... aceba bebege zarari varmi benim hasta olmam ... bi internet sitesinde okumustum bebek hissetmiyor diye eger anne grip felan olursa... insallah öyledir... oglusum rahatsiz olmasinda..zaten sürekli öksürmeden bebegi iyice sarsmissimdir 😕 insallah cabucak gecer yaaa...