Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

ay benimde cok hosuma gitti
izledikce gülüyorum... bebenin sesi cok komik...
Bugün sabah uyandimki migdem acliktan bir agriyor... guvatir tabletini normalde yemekten yarim saat önce almalisin, ben onu yutarken yaninda birazda cikolatali gofret yedim.. napayim cok acikmistim..
bugün cok isim var, saati ikide maliyeye gidecegim, 3 de fisik tedavim var, hastaneye gidip dogum kurslarini arastiracagim... Eger halim kalir ve canim isterse biraz ütü yapacagim 🙂 Insallah olur...

Bebenn sesi komik Gercekten yahu sen ne cok Acikiyorsun smiiiii cikolatali gofret felan iyi gidiorsun
dogum kurslari ne canim?yaa benimde suan cook Basim agiriyor su icmekten tuvaletten cikamiyorum ama yinede agiriyor.yarin doktora gidecegim bakalim bebis ne yapiyor 🙂 yarin yazarimm

gecmis olsun canim insallah gecer, hadi hayirlisi bakalim dr ne diycek.. bende yarin gidip sormak istiyorum türkiyeye uca bilirmiyim diye... bakalim izin koparsa kocacigima süpriz yaparim eger kopmazsa sansima küserim napayim 🙂

Doguma hazirlik icin adi Geburtsvorbereitungskurs oluyor, 22 Nisanda ilki basliycak... 27. haziranda son kez gidilecek her pazartesi aksam haftada bir kere.. doguma hazirlik hem ebeylede tanisacagim dogumu yapmak istedigim hastaneye gittim bugün...

Iyimis canim Izin alirsan gidersin ne guzel bakalim bende yarin gidince kesin kizmi diyecek yoksa erkek mi
iyimis canim ebeyle tanismak fikri bende mi gitsem mantikli yaniii