kizlar bugün tartildimda tam 8 kilo almisim ya.. daha yirminci haftadayim. Bana biraz fazla geldi... siz ne kadar aldiniz ve kacinci haftadasiniz simdi?
Cnm ben 33.haftadayim 5 kg aldim...tabi bunye meselesi!! Karin agrisida magnezyum eksikliginden olabilir! Ezcaneden alabilirsin hicbir zarari yok ben arada iciyorum cok sukur daha hic problemim olmadi birde gunluk 0.5 l soda iciyorum sade olanindan oda kramp olmasini engelliyo birde bebek dogunca o mineraller sayesinde sarilik olmazmis!! Bakalim dogrumu🙂 bu arada cesaretlisin ben olsam esimi asla birakamazdim!! Kahrolurdum galiba!! Insallah zaman cabucak gecerse kavusursunuz!
ben 33. haftamdayım 10 kilo aldım canım. senin biraz fazla gibi gözüküyor evet. Ben bebeğe yararı olmayan hiçbirşeyi yemiyorum. Kendimi tutuyorum. Özellikle hamurişi ve tatlılar çok tehlikeli 🙂
sagol canim, insan sabiri sabrettikce ögreniyor 🙂
magnesium aliyorum canim, hergün bazende aksamlarida aliyorum dr. tavsiyse etmisti..
Cok sükür bugün hic agrimadi... 😀
- - - Updated - - -
buarada senin dogumada fazla kalmamis.... Rabbim kolay dogumlar saglikli bebe nasip etsin Amin
sagol canim, insan sabiri sabrettikce ögreniyor 🙂
magnesium aliyorum canim, hergün bazende aksamlarida aliyorum dr. tavsiyse etmisti..
Cok sükür bugün hic agrimadi... 😀
- - - Updated - - -
buarada senin dogumada fazla kalmamis.... Rabbim kolay dogumlar saglikli bebe nasip etsin Amin
Haklisin cnm..senin hamilelik riskliymis galiba ondanda agriyabilir bol bol dinlen gerci annenler sana bebek gibi bakiyordur🙂 evet az kaldi umarim 5-6 hafta sonra aniden baslar dogumum!! 40:haftayi gecsin hic istemiyorum🙂 rabbim herkeze kolay kolay dogumlar nasip etsin🙂
Ben 25 haftalık hamileyim 54 ile hamilekaldım ilk 4 ayda 50 kiloya düştüm mide bulantılarından iki ayda 9 kilo aldım fazla yemek yemediğim halde şimdi 59 kiloyum vücudumda ödem oluşuyor mide bulantılarım devam ediyor bebeğin beyninde sorun var berbat bir hamilelik geçiriyorum inşallahh hepimiz sağlıklıca doğururuz
Ben 25 haftalık hamileyim 54 ile hamilekaldım ilk 4 ayda 50 kiloya düştüm mide bulantılarından iki ayda 9 kilo aldım fazla yemek yemediğim halde şimdi 59 kiloyum vücudumda ödem oluşuyor mide bulantılarım devam ediyor bebeğin beyninde sorun var berbat bir hamilelik geçiriyorum inşallahh hepimiz sağlıklıca doğururuz
Cnm senin adina cok uzuldum bebegin beyninde ne gibi bir sorun var tam olarak?? 2ayda 9 kilo cok evet birde vucutta fazla ödem iyi degil tansiyonunu hep kontrol et yuksek olursa allah korusun hamilelik zehirlenmesi gecirebilirsin buda erken doguma yol acip bebegin buyumemesi i saglar!! Umarim bebegin saglikli bir sekilde dogar!
Haklisin cnm..senin hamilelik riskliymis galiba ondanda agriyabilir bol bol dinlen gerci annenler sana bebek gibi bakiyordur🙂 evet az kaldi umarim 5-6 hafta sonra aniden baslar dogumum!! 40:haftayi gecsin hic istemiyorum🙂 rabbim herkeze kolay kolay dogumlar nasip etsin🙂
Cnm senin adina cok uzuldum bebegin beyninde ne gibi bir sorun var tam olarak?? 2ayda 9 kilo cok evet birde vucutta fazla ödem iyi degil tansiyonunu hep kontrol et yuksek olursa allah korusun hamilelik zehirlenmesi gecirebilirsin buda erken doguma yol acip bebegin buyumemesi i saglar!! Umarim bebegin saglikli bir sekilde dogar!
İlk hamileliğimde böyle sorunluydu mide bulantılarım doğurana kadar devam etti bebeğin tarama testleri sorunluydu karnımdan su alındı (amniyosentez ) balon gibi şiştim yüksek tansiyon nedeniyle erken doğum yaptım ama şükürler olsunki sağlıklı bir bebeğim oldu Bu hamileliğimde aynı şekilde devam ediyor ayrıntılı ultrasonda bebeğin beyincik genişliği normalin üst sınırında çıktı takip edilecek inşallah genişlik artmaz inşallah bu bebeğimde sağlıklıca doğar
Hazancım üzüldüm inşallah bebişinin beyinciği çok fazla genişlemezde sağlıklı bir şekilde doğurursun.İlk doğumun sezeryan mıydı?Bende 18 haftalık hamileyim benim Rabbime şükürler olsun ki hiçbir problemim yok.Canım Allaha çok dua et namaz kıl kuran oku inan bana Rabbim yardım eder.Peki beyinciği böyle devam ederse ne gibi sorunlar yaşarsınız bebek doğunca doktor birsey söylüyor mu?Benimde vatanımdan ayrılmama 10 günüm kaldıı 😕 Eşime kavuşacağım ama ailemden ayrılacağım.Arada kaldım ne düşünsem bilmiyorum