Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

ilk aylar hic istemiyordum tatli türlü seyleri eksi yiyordum genelde ve cok meyve. simdi ise daha cok cikolata istiyor canim. mars cikolatasinin dondurmasi varya onu cok seviyorum 1-2 yiyorum neredeyse hergün herhalde ondan almisimdir 🙂
burasi kücük yer hastanedeki bas hekim oluyor herhalde türkcesi o kadin cok güzel anlatiyor ve cok bilgili. eger birsey olursa ayin 25. e kadar ona giderim ondan sonra buldum yeni dr. ablamin dr. onda randevum var. Insallah o icime siner...
Canim sen ne zaman geri geliyorsun almanyaya...

Çikolata delisi oldum diyorsun yani
ben hamılşelıkten öncede hıc sevmezdım cıkolatayı cok tatlı gelıyor bana bazen bıtter yerım cok nadır mılkanın bıtterı cok guzel tavsıye ederım
sana marsla mutluluklar dılerım tatlım 🙂 canım sen esını özlemıyor musun? valla ben 3 gün ayrı kalsam özlüyorum
ben ıznımı uzattım canım 28ınde dönüyorum 1 ay oluyor yanı ama 1 ayda yetmez aıleme doymak ıcın

sorma tugcem daha yeni chatte sitem ediyordum bende evimi esimi özledim diye.. orada olsaydim kocamla ne güzel ya carsiyi gezerdik ya baska yere giderdik. Sinemaya felan. Birlikte uyanmak bile yetiyor.. Ama düsünmemeyse calisiyorum tugcecim... yoksa aglarim yine... icimde hep bir sIkInti oluyor ondan ayrilinca ama bebegim icin huzurlu olmak zorundayim, zaten bebegimiz icin burdayim. Insallah saglikli dogunca geri gidecegim eskisehire.. Keske dr ok versede söyle bir kac haftaligina gitsem ama hayirlisi neyse o olsun. Rabbim yardimcimiz olsun. Hasretlik hep kötü kime cekersen cek. Aile anne baba es hepsi aci verici...

Ağla yinede kiz icindekileri dokersin.insan dayanamaz evet ama bebis icin uzaksiniz.canim sen evlenip oraya gittin sanirim nasil oldu?bende uzak plunca ailemi cok ozluyorum simdide yalcinimi ozluyorum zor oluyor.keske sen gidebilseydin biraz zaman gecince gidemezmiymissin?dogum yapana kadar mi yasak tatlim ya?midenin kazinmasi acikmandan mi oluyor canim?bende olmyor ama siz bana bakmayin bende hamilelik belirtisi bile olmadi ben biraz anormalim karnim bile buyumedi dogru duzgun.ama duyduklarimda sabah uyanir uyanmaz acikmak normalmis yani normal canikom

ilahi tugce
, estafirullah neden anormal olasin degisik sadece
evet aynen cikomanyagim 😀
Bilmiyorum iste doktora soracagim risk gecince eger gecerse tabi gitmek istedigimi. Ona göre bir kac haftada olsa gitmek istiyorum.
Bebim hareket ediyor tugcem, kipi kipir cok mutlu oluyorum icimde sanki bir balik yüzüyormus gibi
...
evet ya cok acikiyorum uyanir uyanmaz ne yesem diyorum 😕

Evet bende evlip türkiyeye tasindim yani sanin tam tersin 😀, annem babam ablalarim kardesim hepsi almanyada yasiyorlar...
tabi kimden ayrilirsan onu özlüyorsun, rabbim baska dert vermesin ne diyeyim... bebimle avunuyorum. Rabbim tüm hasretleri kavustursun. Amin

Ammannn boşver o zaman ailenle takıl
nede olsa bebisten sonra hep trde kocişinle olacaksın değil mi yani? 🙂 annenler doğumuna gelecekler mi canım?ben annemi getireceğim almanyaya insallah olursa olmazsa yıkarım o istanbul konsolosluğunu 😕 şaka bi yanada olmazsa moralim gerçekten çok bozulur yeşil pass henüz alamadılar 1 sene içinde alacaklar o zaman rahat gelip giderler ama şuan maalesef bebiş 1 sene daha karnımda beklemez bu yüzden bu yollara başvuracağız çok dua ediyorum rabbime inşallah rabbim benim sesimi duyacak.. Canım iyi valla hissediyormuşsun ben bazen hissediyorum her zaman değil ama öyle balık gibi felan değil daha benim bebişin bi kaç hafta daha büyümesi lazım öyle hissetmem için 🙂 bu arada ben trdeyken yakınlarımızdan 2 kişi vefat etti 😕 birisi yaşlı ve hastaydı ama bugün genç birini kanserden kaybettik çok üzücü bi durum..ben sürekli cenaze evlerine gidip geliyorum yani tabii geziyorum ama yinede böyle biraz kötü zamana denk geldi iznim 😕

Allah rahmet eylesin canim kallanlara Rabbim sabir versin. Sen üzülmemeye calis, bebini düsün...
Insallah gele bilirler canim annenler.. Insallah benimde esim gelebilir... Ankara konsolosslugu malesef hep sorun yapiyormus... Simdiye kadar esim hep izmirden almisti vizesini simdi eskisehire tasindiya... Ankaraya gitmek zorunda insallah gelebilir insallah bir aksilik cikmaz... annemgil ablamgil zaten buradalar canim dogumu burda yapacagim Allah kismet ederse... Kocacim da gelirse hep birlikte ücümüz döneriz insallah eskisehire... 🙂 benim esiminde daha yesil pasaportu yok, 5 senesi var daha...

Dün bayağı üzüldüm ama hayat böyle canım yapacak hiçbirşey yok işte üzülmemem gerekli evet.Rabbim alıyor en güzel yerdeler onlar ama insan üzülüyor işte 😕 Doğru ya sen doğumu almanyada yapacaktın canım peki doğumdan ne kadar sonra trye döneceksinki?bebiş doğar doğmaz gezecek uçacak
Hep bir sorun çıkartıyorlar zaten türklerin kaderi bu 😕

Evet.. ama iyi düsünelimde iyi olsun

bebegin durumuna bagli eger iyi olursa sorun olmazsa bir kac haftadan gideriz eger bir aksilik cikarsa tabiki daha gec, insallah hersey yolunda gider... Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.. Amin