Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

benimkide subatin 1iydi ama esim geliyor cumartesi erkene alayim dedim, bir gün erkene verdiler yani 31 ocak oldu 🙂
ne güzel ben korkuyorum ucmaya bastan sorun yasadim diye

bugün cok yoruldum, biraz ev temizledim camasiri halletim... sanki bir yil calismis gibi hissediyorum kendimi...
namazi kilarken cok bitkindim, bebege kuran dinletmek cok iyi oldugunu biliyorum yada annenin kendisi okumasi ama halim yok... bende youtubdan ibrahim ve yusuf suresini actim kulakligi göbeyime koydum ve bebege dinlettirdim... size bunun dinen sakincasi varmi? Ben dinlemedim bebege dinlettim... sesi öyle ayarliydiki ben duymadim bebe duydu sadece....

Canim bende korkuyordum ucmaya ama doktorum hic korkma birsey olmaz dedi e artik büyüdü bebislerimiz degil mi? 😀 Bayiliyorum bu duyguya.Canim bende aynen öyleyim ya is yapinca dermanim kalmiyo kolumu oynatmaya ama olsun bu cok normal doktorum normal dedi bana.Bende bazen namaz kilarken kalkmakta zorlaniyorum 😕 Ama Rabbim dermanini veriyor..Ayrica Kuran dinletmenin hicbir sakincasi yok ben bunu arastirdim.4. ayin ortalarinda bende baslayacagim biraz daha büyüsün anlasin bebis.Sen duymasanda olur bebis duysun yeter.Bebeklerimizi gercekten anne karninda egitebiliriz.Ben simdiden ilahi dinliyorum kelime-i tevhid cekiyorum.Sabahlari namaza kalkinca
ede söylüyorum herseyin hesabini veriyorum yani sonra demesin anne neden sabah sabah beni uyandiriyosun diye

canim benim ya 🙂 evet bende okudum bunu, hatta abdesti alirken tarif ederek almandada fayda varmis... Allah kabul etsin canim, Rabbim tüm bebek özlemi cekenlere nasip etsin. Amin 😀

Kizlar bugün temizlik yapayim dedim, evi süpürüp bir dolabi iteyim dedim... biraz ittikten sonra karnima agri girdi cok korkuyorum... yarin doktorda randevum var saat 10:15 de. Insallah
iyidir, az önce aksam namazini kilarken secdeye indigimde karnimin icinde bir harektlenme hissetim herhalde bebiydi... korkuyorum ona birsey olmasin.. karnim agriyor.... bu gün ilk kez hissettim aceba bebege zarar verdimdemi hissetim yoksa hersey normalmi, bilemiyorum.. Rabbim insallah bebegimi korur... amin

Canim bu halde sen neden dolap itiyorsun söyleyebilir misin?Evi artik bende süpürmeye basladim problem olmuyor ama öyle seyler yapmiyorum.Dolap itme agir kaldirma bunlar cok zararli.Bence bebis artik büyüdü birsey olmamistir sanmiyorum ama sana kizdigi kesin bebisin
Bir daha yapma bence iki canlisin sen yahu....Hem bende bir ara bebisin oldugu yerde birseyler hissettim bebis büyüyor bundan sanirim 🙂

canım bencede çok dikkat et geçenlerde bende salonun şeklini değiştirdim koca 1 günde yavaş yavaş ama sonra kızıyorum kendime ellemesene diye ama işte insan o an taktımı yapıyor yinede dikkat etmekte fayda var.bugün gördüm meleğimi ellerini ayaklarını gördüm ya çok tatlı kıpır kıpırdı yuzu elleri heryeri allahım hayırlısıyla kucağıma aldığım günlerimide nasip eder inş.bana ve hepinize güzel bebişlerin güzel anneleri hoşçakalın...

buarada kızlar bende hala taze melek yazıyor ya yakında doğuracam bende hamiş melek mertebesine ulaşmak istiyorum n-biyeremi başvuruyoruz yoksa kendimiz profildenmi yazıyoruz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....

haklisin yine gözüm korktu valla, yok artik yapmam birsey ....