Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Cnm ense kalinligini bebek sakatmi diye bakiyorlar down sendrom yuzunden ama ultrason detaili ve daha iyi oldugu icinde cinsiyeti gorme sansi olabilir🙂 Evet yeniymissin ben dogma buyume buraliyim!

Evet benim gidecegim doktor daha önceden tanidiklarima erkenden söylemisti.Bende ögrenirim Rabbimin izniyle.Bende iki cesit hap kullaniyorum doktorum önermedi ama ben kullaniyorum cok önem veriyorum bebisimin vitamin almasi lazim 🙂

ben simdi 15. haftadayim ve tam 3,5kg aldim, baslagicta migde bulantim vardi ama hic cikarmadigim icin sadece 1 kilo vermistim ama onu geri aldim 🙂
göbeyim cikiyor artik herkese hamismisin diye soruyorlar 🙂
Vitamin olarak doktorum Orthomol natal yada gynvital tavsiyse etti gynvitalin icinde domuzcelatini oldugu icin orthomol natal kullaniyorum...
cok sükür bir eksigim felan yok... ama bebegimin cinsiyetini merak ediyorum... ben o büyük ultrasonu yaptirmadim cünkü onda bebek dowssyndromu varmi diye bakiyorlar... ögrenmeme gerek görmüyorum rabbim neyi nasip ederse kabulum. özürlü olursada aldirmiycam icin baktirmadim.
birdahaki doktor randevum bu ayin sonuna ayin 31 ne, yani 19. haftada kontrol olacagim... insallah doktor görür ve söyler 🙂
rabbim hayirlisini nasip etsin.... herkese ve bana amin

Bende yarin 13.haftaya giriyorum ama dün kilo verdigimi ögrendim karnimda bir degisiklik yok.Bende femibion kullaniyorum en iyisi diye bunu aldim herkes bunu kullaniyo burda zaten.Bende büyük ultrasonu yaptirmazdim ama benim annem eskiden epilepsiydi genetik degil ama yinede dr.git dedi.Tabiki bende özürlü olsada aldirmiycam Rabbim ne vermisse odur! Sadece herseyine bakmak ve ayrintili olarak bebisimizi görmek icin gidiyoruz.Hem bu bir firsat bizim icin..Bebegimizin herseyini net görmek istiyoruz.Insallah cinsiyetinide ögrenebiliriz melegimizin..

Ayrica herhangi bir hastaligi varsa bastan önlem alinir..Bence cok iyi bir firsat.Hem burada neredeyse herkesi doktorlar gönderiyor herseyi ayrintili kontrol edilsin diye.

Ayrica herhangi bir hastaligi varsa bastan önlem alinir..Bence cok iyi bir firsat.Hem burada neredeyse herkesi doktorlar gönderiyor herseyi ayrintili kontrol edilsin diye.

canim senin kontrolünün adi ne? Benim dedigim kontrolde sadece downsyndrom yapiliyor, öbür ayriyeten yarim saaten uzun süren ultrason kontrolünü doktorum gecenkisinde yapti... Bebegin tüm organlari saglikli calisyormu diye testlerini yapti... sadece ayriyeten bir bilgi kagidi verdiler özel muayine oluyormus o onda downsyndromu var mi yokmu diye kontrol ediliyormus bebekte... ben buna lüzüm görmedim, ha var ha yok diye...

Dedigim gibi benim annem önceden epilepsiydi ve esimin kücük kuzenide epilepsi konusamiyo.Doktorda dediki isterseniz gidin baksinlar ayrintili bütün herseyini gözden gecirsin dedi down degil bu baska yani.Genetik degil ama yinede baktirmak istiyoruz.Bide cinsiyetide merak ediyoruz..Doktorum bebisi kontrol etti ama seninki büyük trye gelmeden tekrar gidecegim 4 aylikken..

Dedigim gibi benim annem önceden epilepsiydi ve esimin kücük kuzenide epilepsi konusamiyo.Doktorda dediki isterseniz gidin baksinlar ayrintili bütün herseyini gözden gecirsin dedi down degil bu baska yani.Genetik degil ama yinede baktirmak istiyoruz.Bide cinsiyetide merak ediyoruz..Doktorum bebisi kontrol etti ama seninki büyük trye gelmeden tekrar gidecegim 4 aylikken..

hadi hayirlisi rabbim insallah saglikli sihatli bir besis nasip eder canim...
bir daha ki randevun ne zaman?

Geri