Hamileligimi sizinle adim, adim yasamak istiyorum diyenler buraya....

Allah kismet ederse 04.07.13 Tarihinde dogacak
🙂 seninki ne zaman canim?Dualarin icin Allah razi olsun canim, amin... Rabbim herkesin gönlüne göre hayirlisini nasip etsin...
Amin cnm insallah rabbim herkeze tattirsin evlat sevgisini!! Benimki 8.4.2013 3 ay sonra melegim yaninda zaman cbk gecsin istiyorum biran once aramizda olsun🙂

Cnm ben avusturyada yasiyorum burda 16.haftay kadar demeleri yasak..hos bende ztn gorunmemisti🙂 cogu doktor diyor ama kanunen yasak!

Cnm ben avusturyada yasiyorum burda 16.haftay kadar demeleri yasak..hos bende ztn gorunmemisti🙂 cogu doktor diyor ama kanunen yasak!

ya canim ben sormadim tam olarak ama doktorda kendiliginden birsey söylemedi.. evet bildigim kadariyla doktorlar kesin görmeden söyleyemiyorlar...
ben bebegi görünce heyecandan sormadim ama doktorda birsey demedi, eger görseydi söylerdi herhalde..

bir dahaki randevum ayin birinde ama ben carsamba yada persembe tekrar gidecegim, hic iyi degilim basim cok agriyor, sürekli karnim agriyor.. belim agriyor oturup kalkarken... napacagim bilmiyorum... cok bitkinim

Burdada yasak sanirim ki görsede söylemez bu durumda 🙂 Ama doktorum beni baska bi doktora yönlendirdi ona git özürü yada hastaligi varmi diye baksin dedi o cok ayrintili bakiyormus herseyini inceleyerek.Ve doktorum dediki cinsiyetinide o görür size söyler dedi yaniii 1-2 haftaya ögrenicem insallah bakalim ne zaman termin verecek bana.Birde zaten doktorum dediki
nci haftadan itibaren kesin söyleyebilirim.Ben dedim 16nci haftadan itibaren ögrenemez miyiz trye gitmeden ögrenmek istiyorum dedim belki dedi kesin olmayabilir ama dedi aber egal tatlim
nede olsa diger dr söyleyecek

Canim ben yukarida anlattim cinsiyet olayini okursun.Yorgunluk konusuna gelince bende senin gibi oluyorum kalcam tutuluyo hemen kücük birsey yapinca bacaklarim agiriyo bu cok normal sanirim dr.a söylesende normal diyecek.bas agrisida e sen hamissin tabiki agriyacak.Benimde belim agiriyor ama cok degil.Hamile olmak kolay degil iste 😕 Bide hic kilo aldin mi sen smi?Eger kilo aldiysanda beline ve kalcana vurabilir bu cok normalmis 1 kilo bile alsan etki edermis.Ben sadece 1 kilo aldim ve hemen kalcam agirmaya basladi.Mesela evi süpüremiyorum artik esim yapiyor sagolsun karnimiz büyüyünce ne olacak bilmiyorum 😕

Bu arada
izide gördük kocaman olmus.Doktorum hersey cok güzel dedi hicbir problemimiz yok cok sükür.Insallah cinsiyetinide 1-2 haftaya ögreniriz 🙂

Ense kalinligini ölcüyorlar 14.haftada detaili ultrason orda cogu doktor goruyormus🙂 sansa artik!! Nezamandir almanyadasin cnm??

Ahhh bel Agrisi deme biktim artik🙁 cok fena bisey ve doguma kadar devam edecek galiba bas agrisi tansion yuzunden olabilir olc mutlaka!! Birde karin agrisi icin vitamin yazdir gecer insallah 🙂