evet canım herşeyde bir hayır var
😀 buarada kızlar aramıza hoşgelmiş bulunuyorsunuz
😀 iyikide gelmişsisz insan burda kendini buluyo inan burası farklı bir alem burda hayat, yol arkadaşlarımız var burda dilekler bir açılan eller birtek kişiye açılıyo oda Allah ve mutlaka en yüce en büyük o görüyordur ama bize şunuda hatırlatmak istiyo heralde herşeyin bir zamanı vardır Allah bilir yapacağını bundada var bir hayır deyin ve lütfen karammsarlığa düşmeyelim. ben ilk denememde mesela gebe kaldım ama Allah beni sınadı ve yavrumu 6 haftalıkken göbişimden ALDI ... üzüldüm ağladım yıprandım ama OLGUNLAŞTIM dedim bundada var bir hayır sende öle de herşeyin bir zamanı var unutma .... şimdi bizde isteyenler grubundayız
😀 bakalım bu ay ne olucak dicektim kiiii NEYAZIKKİ
😀 adet oldum şimdide onu sizde burdayken birşey danışıcam arkadaşlar şuanda adet gibii hastalandım neden bilmiyorum bu
gebelik sonlandıktan sonraki adet döngüm bööle olması normal mi? doktorumda biişey dememişti çünki, nerdeyse 10 gün erken adet görüyorum yoksa bu yerleşme kanamasımı doktor tekrar gebe kalabilirsin demişti çok tedirgin oldum şimdi bak
😀 cuma günü içinde randevu aldım doktoruma bakalım nedicekk. normalde 14 mart adet tarihim ama bakalım gelişmeleri yazarım
😀 öpüldünüz hepiniz
😀 birazda uzun oldu ama napıyım bitmiyo anacım yazacaklarımmmm