K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
merhaba arkadaşlar benim 3,5 yaşında bi kzım var ve ona hamile kaldığım zamanı hala dün gibi hatırlıyorum hafif baş dönmeleri ve günde 5 - 6 kere gelen hafif mide bulantısı ve yer ayağımın altından kayıyo gibi hissetmelerim. Test yaptım negatif çıktı ama adetime 10 günden fazla vardı sonra adetim 3 gün geçikti bu arada ateş basmalar yanaklarım al al sıkıntı var içimde tekrar test yaptım veee pozitif sonra kan testi yaptırdım ki doğrulamak için bi gün sonra sonuç 4 haftalık hamileymişim meyve yemeyen ben hemen bi elma yedim yavrum için annelik en güzel duygu rabbim herkese (isteyen)tattırsın
ha bu arada kızımın kardeş ısrarı üzerine (ve benim bebek özlemim depreşti) yeniden hamile kalmak için çalışmalar başladı ve galiba da hamileyim adetim 2 gün geçikti yine aynı belirtiler var bu arada bakıcaz pazartesi günü belli olur inşallah hamileyimdir.
ha bu arada kızımın kardeş ısrarı üzerine (ve benim bebek özlemim depreşti) yeniden hamile kalmak için çalışmalar başladı ve galiba da hamileyim adetim 2 gün geçikti yine aynı belirtiler var bu arada bakıcaz pazartesi günü belli olur inşallah hamileyimdir.