selam kızlar ben 1,5 yıldır uğraşmadığım tedavi kalmadı 6 ay hap ve çatlatma iğneleri kullandım ardından tedavinin yönü değişti eşimde problem çıktı bu sefer aşılama dediler aşılamada olmayınca tüp bebek dediler ağır bir tüp bebek tedavisi gördüm sonuç yine hüsran hormonlarım ilaçlardan sonra anormalleşince tedaviye 3 ay ara verdik bu arada bir sürü bitki bal çörek otu vs denedim 7 gün oruç tutup Allahın isimlerini çektim yani hiç pes etmedim ama bu ay hiç birini yapmadım Allah nasip ederse olur olmassa bundada vardır bir hayır dedim ve kafamdan bu illede olacak saplantısını attım bu ayın 20 sinde regli olamam lazımdı ve hastalığımın 2. günü doktorun yanına gidip tekrar tüp bebek tedavisine başlayacaktık ama ben hastalanmadım sabahları kalktığımda iç bulantısı ve hafif baş dönmeleri yaşadım ama yine ihtimal vermiyorum derken bel ağrısı adeet olacakmışım gibi karnımın alt tarafında sert şişlik ve hani adet olmadan önce aşırı terleme daralma olurya böyle belirtiler yaşadım evde kendim idrara testi yaptım 2.çizgi belirsiz 3 gün sonra tekrar yaptım 2.çizgi yine belirsiz 3 gün sonra tekrar bu sefer sabah ilk idrarımla yaptım 2.çizgiyi gördüm şok oldum hemen kan tahlili sonuç pozitif ve hala inanamıyorum Allahtan ümidinizi kesmeyin ve inanın üstünede fazla düşmeyin hiç beklemediğiniz bir anda oluveriyor