Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar bu vücut ısısını ölçmekle deneyen varmı aranızda?

canım selam.ben vücut ısımı ölçerek hamile olduğumu anladım.çok değişik bi heyecandı.hani test yaparsın 2 çizgi çıkarda, termometreyle yüksek çıkınca ateş bi başka heyecan oluyor 🙂 denemeni tavsiye ederim canım.rabbim herkezin gönlüne göre versin

kizlar bu arada benim yarin adet gunumun son gunu yarin esimle calismalara kaldigimiz yerden devam edicez gecen ay tutturamadik birde benimki bazen is geregi yatiya gidiyo malum bazen ovulasyon oldugu zamanlarda yanimda olamiyo bu pazartesinden itibaren yine yok bu hafta 4 gun sonra gidiyo insallah bu ay ovulasyon gunumde yanimda olur kizlar hesabi iyi olan arkadaslarim sizce nasil o gelene kadar yumurtlarmiyim cuma aksami geri gelcek benim adet gunum 9haziran lutfen bana yardimci olurmusunuz bu ay kesin tutturmak istiyom artik

kizlar bu arada benim yarin adet gunumun son gunu yarin esimle calismalara kaldigimiz yerden devam edicez gecen ay tutturamadik birde benimki bazen is geregi yatiya gidiyo malum bazen ovulasyon oldugu zamanlarda yanimda olamiyo bu pazartesinden itibaren yine yok bu hafta 4 gun sonra gidiyo insallah bu ay ovulasyon gunumde yanimda olur kizlar hesabi iyi olan arkadaslarim sizce nasil o gelene kadar yumurtlarmiyim cuma aksami geri gelcek benim adet gunum 9haziran lutfen bana yardimci olurmusunuz bu ay kesin tutturmak istiyom artik
tatlım yanlış hesaplamadıysam eğer eşinin döndüğü gün 14.gün oluyo ogünü ve bir sonraki günü iyi değerlendir daha sonra yine regline kadar gün aşırı ilişkiye girmeye çalışın.inşallah denk gelir bebiş olur🙂

lavinyamcim sana bisey sorcam canim ben hergun ates olcuyomda ovulasyon icin pek anlamiyom sen biliyonmu canim sana soylesem her gun yazsam derecemi ovulasyon gunumu bula bilirmisn canim

cnm adetlerin düzenliyse yumurtlamayı tuttururuz inşş zaten sen adetten sonra düzenli ilişkiye gir ve ayaklarını havaya kaldır bekle inşş tutacaktır..ateş ölcme yönteminde ise adetten sonra ateşini her gün aynı saatte ölc yaz bi kenara her gün yap bunu ateşinin tükseldiği an yumurtlama günündür..inşş tutturursun cnm 🙂 bilmem acıklayıcı oldumu:D:D

arkadaşlar bu yakı dediğiniz nedir ne işe yarar nerden alınır. biliyorum bıktım dedim ama defne nin dediği gibi aklımızdan çıkarttık ama gönlümüzden çıkartmadık çıkartamamda çıkartmam imkansızda 🙂

cnm eczanlerde 3 lira fln adetinin 13. günü fln tak 3 gün dursun yumurtlama zamanına denk getir yani yakının spermi cekme özelliği varmış rahime inş denemelerin başarılı olur bendede şuan yakı var 🙂

günaydın melekler yakı 3 gündür belimde bu arada hayıtıma da devam ediyorum...hayırlısı olsun artık bakalım nolacak ayrıca gece güzel bir rüya gördüm kızım olmuş babam kucağında bize getiriyo ama benim haberim yok kızım olduundan ama benimmiş yani babam diyo bakın diyo benim torunum adı da benim adımla aynıymış :D:Ddiyorum aaa burnu aynı ben filan cok şirin bi bebekti hadi yorumlayın bakam :D:D

canım hayırlısı olsun ya tam gitmeden önce ilişkiye girersen sonraki 3 günü garantiye alırsın inşallah spermler anne vücudunda 72 saat yaşıyabiliyor yani sen gitmeden önce çalışma yap muhakkak canım😀

bu arada doktora cumartesi gittim bana kimyasal gebelik olabilir dedi dua edin olur mu bu cumartesi de bebişi göremezse sanırım gebelik oluşmamış olucakmış ablamın kanında bile çıkmamışdı bebişi 6 haftalıkken bende dua ediyorum inşallah bizimkide nazdan görünmüyordur ben bu gittiğimde 6+4 olcam belki görür bebişi kendinize cici bakın bana da dua edin olur mu canlarım hoşçakalın:kiss:

Geri