Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kıslar biliyosunuzki 9 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 10. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) yasmin nil......................
16 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

2)Ciel..............................
15 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

4) kıvırcık güzel................12 hafta oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

5)gonca 16...................... 12 haftalık minik mercimeğimiz:deli::kiss:

6)
tekgercegiim..................
13 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

7)papatyam129.................8 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

8)dilekdenizi......................
Cnmmm tebriklerrrrr :deli: :kiss:

9)defneme kiraladım :D:D

10)pamukşekeri...................
Canım Arkadaşım Tebrik ediyorum bitanem benimmm:kiss:

11)yakışıklım......................... Canım Tebriklerrrr...:kiss:(11 mayıs d.g)

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

selamet..................................6 mayıs????

alas..............................5-6-7-8 mayıs????

koyusiyah.............................12-17mayıs arası ????

almire...................................19 mayıs
????

ASİMELEK .........................11-12-13 haziran(21 nisan d.g)

destinydestiny...................15-16 haziran

lov......................................17 haziran

pelinifl................................12 haziran

ece naz...............................20 haziran(20 mayıs d.g)

Ceylangözlü........................21 haziran

esmayim..............................23 haziran

suzuu...................................27 haziran

LaViNYaM.............................30 haziran(7 ocak d.g)

esgiii.....................................2 temmuz

defne defne.......................... ??(17 kasım d.g)

fatma2................................. ??

Melek................................??(7 mayıs d.g)

kardelen000......................... ??

lavinnya................................??

shekerr hale..........................??

essenn.................................. ??(12 ağustos d.g)

gul-guzeli............................ ??

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

sarı papatya, kıvırcık güzel,gonca,telgerceğim,papatyam129,dilekdenizi,ya smin nil kıslar kac haftalık olduğunuzu yazında güncelleyelim bende takip edemiyorum o yüzden siz söleyin ben güncelleyim beraber takip yapalım hafta hafta:kiss:

Son düzenleme:
defnecim günaydın cnm hgeldin tabi cnm Allah istedikten sonra herşey olur üzülme kafayı takma rahat bırak kendini bende yakı taktım dün bakalım neler olacak bu ay :D:D

dilekcim süper bi resim yaaa bayıldım ALlah mutlu sağlıklı bi şekilde giydirmeyi nasip etsin cnm

Dün babasıyla küçük de olsa bir şey alalım dedik. hevesleniyoruz ya. Ya her yerde ya mavi ya pembe var bari sarılı alıyım da ikisine de olsun dedim🙂 Bu arada çok pahalı kızlar. battık yawww

Son düzenleme:
lavinyancim merhaba kiz yazini yeni gordum bu aralar hic takip edemiyom adetim bayabi gecikmisti 10 gun falan ama test yaptirdim ve sonuc negatif cikmisti ama daha adet olmamistim halaa bi umut vardi icimde cunku adet gunum 12 gun falan gecikti hic boyle olmamisti ama malesef ayin 9 da regl oldum cok agladim kizlar ilk defa gecikmisti bayaa bi umutlenmistim ama kismet deyilmis insallah bu ay kizlar doktorum bi liste verdi ovulasyon gunumu belirlemek icin her sabah atesimi olcuyom iki gundur duzenli hergun yamaya basladim bakalim insallah bu ay tuttururuz kizlar dualarinizi bekliyorum canlarim benim

kizlar ayrica soylemek istiyom daha oncede yazmistim adetim cok duzensiz nezaman gelecegi belli olmuyo cok erken regl oluyorum diye bu ay tam tersi gecikme oldu ve bu ay yine degisti adet gunum 9 haziran olarak yazarsaniz cok sevinirim kizlar

kizlar ayrica soylemek istiyom daha oncede yazmistim adetim cok duzensiz nezaman gelecegi belli olmuyo cok erken regl oluyorum diye bu ay tam tersi gecikme oldu ve bu ay yine degisti adet gunum 9 haziran olarak yazarsaniz cok sevinirim kizlar

cnm hayırlısı olsun ama adetlerin böyle düzensizleşmeye başladıysa rahim kendini gebeliğe hazırlarmış inşş seninkide ondandır yani bide düzensizlik varsa hayıt suyu kullan tavsiye ederim ...

Geri