aa negüzel lavişim çok gecikmedi buay düzene giriyo galiba inşallah öyledir
🙂
aminn fıstığım inşallahh
🙂
canım madem öyle bekle tabi insan bunalıyo testler kesin sonuç vermeyince.zaten bukadar zaman sonra kantesti yaptırmanı öneriyorum ama orda yapmıyolar diyosun hayırlısı tatlım
🙂
şafak 5
🙂amaaa 4 te olabilir
🙂 valla dayanamazsan 12. değilde 11.günde yapabilirim zaten 1 günden bişi olmaz
asimm valla bak bu yumurta olayını deer etme sakın ilaçla zıpkın gibi oluyolar sitres yapmaki güzel güzel büyüsünler
asicim sen sana böyle konuşanlara selamımı söyle bilmedikleri konu hakkında yorum yapmasınlar yumurtan yoksa tüp bebekte aşılamada olmaz bebek denen şey kadının yumurtası+erkeğin spermi bunlardan biri yoksa bebek havadanmı incek.insanlar çok cahil yaa tüp bebek denen şeyi evlatlık falan sanıyolar(ayrıca öylede olabilir herşey allahtan) bi broblemin varsa aaa diyolar hemen senin çocuğun olmaz tüp yap sen e be insan tüp bebek neyden oluyo.sinir oluyorum yaa böyle şeylere.aralarında hemen fısfıs konuşuyolar baaak bunların çocuğu olmuyomuş tüp yapçaklarmış...eveeeet öyle sizeneeeee diceksin.canım eşine gelince benim bi arkadaşımdada aynı şey vardı ameliyat oldu canım en güzeli ameliyat olmak kafanız rahat olur.doktor eğer ameliyata hiç gerek yok deseydi tamamdı ama olmasada çok sorun değil dediyse siz olun o ameliyatı.çooook basit bir işlem sakın korkmayın 1 gün kaldılar diye hatırlıyorum canımm.