Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

valla beni korkuttular açık sölemek gerekirse dediler yumurtan yoksa bebeğin olmaz falan dediler sende tüp bebek yaparsın falan dediler açıkçası çok korktum normal yolla bebeğim olmayacağı için ama inşallah hayırlısı olur. bu arada eşim de varis genişlemesi yani varikosel varmış ama öle ileri boyutta değil dedi doktor istiyosanız ameliyat olabilirsin ama istemezsen çok da sorun değil ama olsanda bişey kaybetmezsin bu halinle bile çocuğunuz olur ama eşinin yumurtaları da önemli demiş biraz zaman sonra ameliyat olsun istiyorum ben. hele ben şu yumurtalarımı bi yakalayayım da
hakkımızda hayırlısı inşallah bu arada eşi varikosel ameliyatı olan oldumu nasıl bir ameliyat hastanede çok yatıyor mu bilgi verirseniz sevinirim

kısss secoş kim
tanımıyorum ama gönülden tebrik ederim kimse
ben bu arada ben bugün adet oldum sanırım 🙂
aa negüzel lavişim çok gecikmedi buay düzene giriyo galiba inşallah öyledir🙂

ayrıca darısı senin başına cnm benim inşş güzel haberi sendende alırız
aminn fıstığım inşallahh🙂

canım madem öyle bekle tabi insan bunalıyo testler kesin sonuç vermeyince.zaten bukadar zaman sonra kantesti yaptırmanı öneriyorum ama orda yapmıyolar diyosun hayırlısı tatlım🙂

şafak 5🙂amaaa 4 te olabilir🙂 valla dayanamazsan 12. değilde 11.günde yapabilirim zaten 1 günden bişi olmaz
asimm valla bak bu yumurta olayını deer etme sakın ilaçla zıpkın gibi oluyolar sitres yapmaki güzel güzel büyüsünler

asicim sen sana böyle konuşanlara selamımı söyle bilmedikleri konu hakkında yorum yapmasınlar yumurtan yoksa tüp bebekte aşılamada olmaz bebek denen şey kadının yumurtası+erkeğin spermi bunlardan biri yoksa bebek havadanmı incek.insanlar çok cahil yaa tüp bebek denen şeyi evlatlık falan sanıyolar(ayrıca öylede olabilir herşey allahtan) bi broblemin varsa aaa diyolar hemen senin çocuğun olmaz tüp yap sen e be insan tüp bebek neyden oluyo.sinir oluyorum yaa böyle şeylere.aralarında hemen fısfıs konuşuyolar baaak bunların çocuğu olmuyomuş tüp yapçaklarmış...eveeeet öyle sizeneeeee diceksin.canım eşine gelince benim bi arkadaşımdada aynı şey vardı ameliyat oldu canım en güzeli ameliyat olmak kafanız rahat olur.doktor eğer ameliyata hiç gerek yok deseydi tamamdı ama olmasada çok sorun değil dediyse siz olun o ameliyatı.çooook basit bir işlem sakın korkmayın 1 gün kaldılar diye hatırlıyorum canımm.

evet yani dimi yumurta yoksa spmer nerden döllenecek
çok takmıyorum yaa dün yumurta bu ay yok falan deyince biraz moralim bozuldu ama klomen yorumlarını okuyunca kendime geldim bide sizin yazdıklarınız çok moral oluyo valla bana iyi geliyo ilaç gibi ilaç
valla bende diyorum şu ameliyatı olalım diye eşimde zaten dio sen ol dersen olurum benim için sıkıntı yok diyo bende şu klomene başlamadan ameliyat olsun istiyorum en azından ozaman yumurtam olursa heba olmasın dimi

merhaba talım.yazını okudum da insallah hayırlısı olur.sana bi şey sorucam. sen adet olmuyomusunki?yumurtlama olmazsa adet olunurmu?

kuşum kim korkuuttu seni yav gec yumurluyosundur zaten yumurtlamayan insan adet olmazcnm eşinde amaliyatmı gerekiyo olsun yeterki düzene grsin cnm hakkımızda hayrlısı

merhaba talım.yazını okudum da insallah hayırlısı olur.sana bi şey sorucam. sen adet olmuyomusunki?yumurtlama olmazsa adet olunurmu?

Sağol canım adetlerim çok düzensiz mesal 3 ayda bir adet oluyorum hatta 5 ay da bir adet olduğumda olmuştur o yüzden ya geç yumurtluyorum yada arada sırada zaten doktorumda öle dedi 2 ayda birde yumurtluyo olabilirsin dedi adetin düzensiz olduğu için dedi bakalım bir dahaki ay ilaçla deneyecek hayırlısı inşallah 🙂

kuşum kim korkuuttu seni yav gec yumurluyosundur zaten yumurtlamayan insan adet olmazcnm eşinde amaliyatmı gerekiyo olsun yeterki düzene grsin cnm hakkımızda hayrlısı

sağol suzum yaaa inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur 🙂

slm kızlar ben Rabbimin bana sunduğu bir sınavda olduğumu düşünüyorum açıkçası…
iş yerinde ki bir ablamız benim yumurta takibine başladığım gün hamile olduğunu öğrendi… onun adına sevindim ama kendi adıma da çok üzüldüm. Düşünebiliyomusunuz her gün onun hamileliğini dinliyorum miğdesi bulanıyo, karnı büyüyo, ona alışveriş yapıo, hamile kıyafetleri bakıyo, yemeklerini onu düşünerek yiyo vs vs vs işte… psikolojim bozuldu yaff
Rabbim evladını ona bağışlasın ama Bizlerede nasip etsin inşallah kesinlikle fesatlanmıyorum sadece hamile kalmayı bir evlat sahibi olmayı bu kadar çok isterken burnumun dibinde ki kişinin 2. evladına hamiş kalması ve benim tedavi görmem psikolojik olarak beni etkiledi. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim bu bir sınav ve ben bu sınavı Allahın izni ile aşıcam inşallah 🙂

iyi akşmlar kızlar hayırlı zamanda bebişleriniz olur inşallah.... ben bebişimin kalbinin attıgını hissediyorum artık 🙂 çok güzel insallah olmayanların da olur ... güzel haberlerinizi bekliyorummm... BU arada ders çalışmaktan anca girebiliyorum sınav var hafta sonu dua edin kızlar inşallah sınıfı geçerim 🙂

canm seni cok iyi anliyorum gercekten...bende aynisini yasadim hatta tatillerde memlekete gitmedigim bile oldu🙁 kiskanclik degil ama baska bi duygu....insanlarin neasilsin iyimisin demesi bile batiyodu bazen....ama iste hersey zamanini bekliyor,vaktinden once olmuyor...isyan etmeden dua etmek gerekli..Allahim herkese hakkinda hayirlisiyla bebis versin insallah,