Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar ben hastaneden geliyom guatrla ilğili kan aldılar bde 23ünde ultrason istedi ozaman belli olcak bişe olup olmadığı bakalım beklicez artık buğünde calışıyom yarnda yumurta takibi için yne gdcem yarn kullancam iznimi bakalım bi ğelişme yoksa ilac yazcak hakkımda hayırlısı artık off artk izin günlermi hastane yollarnda gecryorm

cnm benim gecmiiş olsun inşş sonucların iyi cıkar daha kötüsünden korusun Allahım cnm

nasılsınız kıslar ben bugün çok kötüyüm eşim bugün arabayla kaza yaptı hayatımdan bi ömür geçti resmen şükür rabbime çok agır bişeyi yok sadece araba fazla hazarlı ama gözüm arabayı görmüyor benim canımdan can kopuyordu resmen verilmiş sadakımız varmış rabbim daha beterlerinden kurusun bizi aminnn

nasılsınız kıslar ben bugün çok kötüyüm eşim bugün arabayla kaza yaptı hayatımdan bi ömür geçti resmen şükür rabbime çok agır bişeyi yok sadece araba fazla hazarlı ama gözüm arabayı görmüyor benim canımdan can kopuyordu resmen verilmiş sadakımız varmış rabbim daha beterlerinden kurusun bizi aminnn

canım geçmiş olsun allah korumuş rabbim bidaha yaşatmasın

Hayırlı cumalar hayırlı günler Melekler 🙂

patronumun hersabah yüzün gülsün demesinden bıktım oysaki ben zaten hep gülüyorum bu adam nie bana böle diyo anlam veremiyorum uyuz:hıh:

buraya giremeyince aklım sizlerde oluyor vala çok özlüyorum hepinizi fırsat buldukça girmeye çalışıcam bakalım :hıms:

ben hala adet olmadım yaaa off offff :tsk:

cumartesi ve pazar açık öğretim sınavım var akşamları ders çalışıyorum inşallah sınavlarım güzel geçer dua edin emi :D:D

bu arada defnem için tefriciye okuyoruz dün başladık 442 olmuştu sanırım sizde Allah rızası için dualarınızla yanımızda olursanız seviniriz hadi öptüm hepinizi çok yazmayın heee okumakta zorlanıyom sonra :D:D

ececim gerçekten az sadaka çok bela savarmış canım demekki sizinde verilmiş sadakanız varmış allah korumuş.çok geçmiş olsun.

patronumun hersabah yüzün gülsün demesinden bıktım oysaki ben zaten hep gülüyorum bu adam nie bana böle diyo anlam veremiyorum uyuz:hıh:

buraya giremeyince aklım sizlerde oluyor vala çok özlüyorum hepinizi fırsat buldukça girmeye çalışıcam bakalım :hıms:

cumartesi ve pazar açık öğretim sınavım var akşamları ders çalışıyorum inşallah sınavlarım güzel geçer dua edin emi :D:D

bu arada defnem için tefriciye okuyoruz dün başladık 442 olmuştu sanırım sizde Allah rızası için dualarınızla yanımızda olursanız seviniriz hadi öptüm hepinizi çok yazmayın heee okumakta zorlanıyom sonra :D:D
günaydım tatlım benim🙂 ilaç bitince genelde 1 haftayı buluyomuş reglin gelmesi oyüzden kafana takma bak sonra dahaçok geciktirirsin.canım beniyaa sen vesile oldun inşallah çabucak okuyp bitircez.canım huriye aslan 500 seyhan şimşek 200 okurum dediler onlarıda okudu sayalım rakama ekleyelim .bende 400 okudum annemede söyledim 1000 tane falan okuyacak🙂

ayy cnm cookk gecmiş olsun gecenlerde bizimde başımıza geldi cok şükür küçük kazaydı ama insan korkuyo yinede Allahım korusun verilmiş sadakanız varmış gercekten cnmm Allhım bi daha yaşatmasın :kiss:

Günaydın meleklerim .Ecenazım çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın. Eşin iyi olsunda olan mala olsun canım benim.

günaydın cnmcım nasılsın

cnmm bırak şu patronu yaa ne ağız kokusunu ceiyon senin gibi elemanı herkes kapış kapış alır :hıh: pis kaka patron :D:D ayrıca defnem için bende okurum tabii ne için aşılama içinmi okuyorsunuz

Geri