Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ahada yettim gari :D:D günaydınnnnnnnnnn:deli:

dün yoktum nasıl ama nasıl özledim sizi :asskim: yaa iş yerinde masam değişti ekranımı herkes görebiliyo o yüzden giremedim biran önce eski yerime geçmem lazım :sinirli: bir iki gün daha bu yeni yerde oturayımda geçicem yakında ya banane :asi: bu arada tarlusalım bitti hala tık yok bende kafayı yiycem hepsi üstüme geliyor artık çıldırıcam harbiden :sinirli:
günaydın canımm benimmm🙂 hemen eski yerine geç valla böyle istediğin zaman giremiceksen fena.özlüyozz kıss senii:oppucuk:

zaten hiç memnun değilim yeni yerimden acaip sıkıcı bir yer her dakka türlü türlü bahaneler uyduruyorum bu gün müdürle konuşcam ya banane ağlıycam sıkıntıdan sinirden vallaha :uhu:

lavinyam benimde 12 mayıs müjdeli haber tarihim.yani 2gün kaldı eğer ilaçalardan dolayı bi gecikme olmazsa.inş bebiş vardır

tamam cnm ekleyim hemen senide :kiss: ama inşş adet olmazsın kuzum temennimiz budur

yok cnm bu ay düşünmüyorum zaten denemeyi hem ilaç kullanıyorum olmaz büyük ihtimalle zaten agrılarım var kasıklarımda bidaki ay dr gitcem zaten 2. günü bakalım ne yapcak yine muayne eder büyük ihtimalle yumurtalıklarımı evet şükür iyi çıktı bütün testlerim rabbim tez zamanda verir inşllh

ayy cnm asişimin dediği gibi inciride deneyeblirsin bak hayıtı sen kullanamadın ya inciri seve seve tüketirsin kuzum

ahada yettim gari :D:D günaydınnnnnnnnnn:deli:

dün yoktum nasıl ama nasıl özledim sizi :asskim: yaa iş yerinde masam değişti ekranımı herkes görebiliyo o yüzden giremedim biran önce eski yerime geçmem lazım :sinirli: bir iki gün daha bu yeni yerde oturayımda geçicem yakında ya banane :asi: bu arada tarlusalım bitti hala tık yok bende kafayı yiycem hepsi üstüme geliyor artık çıldırıcam harbiden :sinirli:

zaten hiç memnun değilim yeni yerimden acaip sıkıcı bir yer her dakka türlü türlü bahaneler uyduruyorum bu gün müdürle konuşcam ya banane ağlıycam sıkıntıdan sinirden vallaha :uhu:

ayyy cnm h.geldinnnnn :deli: çok sevindim valla seni gördüğüme bi eksiklik oluyo sen olmayuınca :kiss: cnm benim sinirlenme ben döverim onları :sinir:

kıslar biliyosunuzki 8 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 9. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) yasmin nil......................
11 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

2)Ciel..............................
10 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

4) kıvırcık güzel................7 hafta oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

5)gonca 16...................... 8 haftalık minik mercimeğimiz:deli::kiss:

6)
tekgercegiim..................
8 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

7)papatyam129.................8 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

8)dilekdenizi......................
Cnmmm tebriklerrrrr :deli: :kiss:

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

SÜRPRİZ BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
???? (21 nisan d.g)

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

selamet..................................6 mayıs????

alas..............................5-6-7-8 mayıs????

lov........................................12 mayıs

koyusiyah.............................12-17mayıs arası :D:D

almire...................................19 mayıs

pelinifl..............................19-20 mayıs

ece naz...............................24 mayıs(20 mayıs d.g)

LaViNYaM.............................25 mayıs
(7 ocak d.g)

kardelen000.........................27 mayıs

melek24...............................27 mayıs(7 mayıs d.g)

suzuu...................................27 mayıs

Ceylangözlü..........................31 mayıs

defne defne.........................5 haziran (17 kasım d.g)

fatma2................................5 haziran

esgiii...................................5 haziran

lavinnya.................................

shekerr hale..........................

essenn.................................. (12 ağustos d.g)

yakışıklım...............................(11 mayıs d.g)

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

Son düzenleme:
defnemmmmmmmmmmmmm bugün adet günün nasıl hissediyosun kuzum kendiniii innişşş olmazsın yaa belkide şuan rahminde ufacık mercimek vardır :kiss:

defnemm adet günün mü bugünnn durumlar nasıl varmı bi gelişmee :hıms:
yaa keşke mercimeğim olmuş olsaydı ama maalesef canlarım regl oldum az önce.kısmet değilmiş yani anlıcanızz.aşılama farz oldu napalım denicez şansımızı.)

kızlar ben hastaneden geliyom guatrla ilğili kan aldılar bde 23ünde ultrason istedi ozaman belli olcak bişe olup olmadığı bakalım beklicez artık buğünde calışıyom yarnda yumurta takibi için yne gdcem yarn kullancam iznimi bakalım bi ğelişme yoksa ilac yazcak hakkımda hayırlısı artık off artk izin günlermi hastane yollarnda gecryorm

Geri