zaten hiç memnun değilim yeni yerimden acaip sıkıcı bir yer her dakka türlü türlü bahaneler uyduruyorum bu gün müdürle konuşcam ya banane ağlıycam sıkıntıdan sinirden vallaha
yok cnm bu ay düşünmüyorum zaten denemeyi hem ilaç kullanıyorum olmaz büyük ihtimalle zaten agrılarım var kasıklarımda bidaki ay dr gitcem zaten 2. günü bakalım ne yapcak yine muayne eder büyük ihtimalle yumurtalıklarımı evet şükür iyi çıktı bütün testlerim rabbim tez zamanda verir inşllh
zaten hiç memnun değilim yeni yerimden acaip sıkıcı bir yer her dakka türlü türlü bahaneler uyduruyorum bu gün müdürle konuşcam ya banane ağlıycam sıkıntıdan sinirden vallaha
kıslar biliyosunuzki 8 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 9. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
yaa keşke mercimeğim olmuş olsaydı ama maalesef canlarım regl oldum az önce.kısmet değilmiş yani anlıcanızz.aşılama farz oldu napalım denicez şansımızı.)
kızlar ben hastaneden geliyom guatrla ilğili kan aldılar bde 23ünde ultrason istedi ozaman belli olcak bişe olup olmadığı bakalım beklicez artık buğünde calışıyom yarnda yumurta takibi için yne gdcem yarn kullancam iznimi bakalım bi ğelişme yoksa ilac yazcak hakkımda hayırlısı artık off artk izin günlermi hastane yollarnda gecryorm