Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

merhaba fıstıklar nasılsınız bu ara çok yoğunum bir kaç gün daha böyle olacak sanırım biraz ara buldum giriyim dedim, canım ben dün adet oldum beni listeden çıkartır mısın bu ay tüm faaliyet ve ilaçlara ara vermek istiyorum yıprandığımı hissediyorum bu mola sağlıklı bir insan olmam için gerekli diye düşünüyorum artık her an aklımda ister istemez bebek fikri var ve ben artık buna izin vermek istemiyorum insanların masumca söylediği şeyler moralimi bozuyor uzaklaşmam lazım bu fikirden inşallah hepimiz için hayırlısı olur sizi seviyorum kendinize cici bakın hoşçakalın...:kiss:

kıslar biliyosunuzki 8 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 9. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) yasmin nil......................
11 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

2)Ciel..............................
10 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

4) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm :deli: :kiss:

5)gonca 16...................... 8 haftalık minik mercimeğimiz:deli::kiss:

6)
tekgercegiim..................
7 haftalık oldu minik mercimeğimiz :deli: :kiss:

7)papatyam129.................Cnmmm tebriklerrrrr :deli: :kiss:

8)dilekdenizi......................
Cnmmm tebriklerrrrr :deli: :kiss:

kıslar kac haftalık olduğunuzu söyleyin beraber takip edelim haftalarınızı !!!

ADET BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
???? (21 nisan d.g)

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

lavinnya...................................5 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

defne defne..........................10 mayıs (17 kasım d.g)

koyusiyah.............................12-17mayıs arası :D:D

almire...................................19 mayıs

pelinifl..............................19-20 mayıs

ece naz...............................24 mayıs(20 mayıs d.g)

LaViNYaM.............................25 mayıs
(7 ocak d.g)

kardelen000.........................27 mayıs

melek24...............................27 mayıs(7 mayıs d.g)

Ceylangözlü..........................31 mayıs

shekerr hale..........................

essenn.................................. (12 ağustos d.g)

yakışıklım...............................(11 mayıs d.g)

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

Son düzenleme:
merhaba fıstıklar nasılsınız bu ara çok yoğunum bir kaç gün daha böyle olacak sanırım biraz ara buldum giriyim dedim, canım ben dün adet oldum beni listeden çıkartır mısın bu ay tüm faaliyet ve ilaçlara ara vermek istiyorum yıprandığımı hissediyorum bu mola sağlıklı bir insan olmam için gerekli diye düşünüyorum artık her an aklımda ister istemez bebek fikri var ve ben artık buna izin vermek istemiyorum insanların masumca söylediği şeyler moralimi bozuyor uzaklaşmam lazım bu fikirden inşallah hepimiz için hayırlısı olur sizi seviyorum kendinize cici bakın hoşçakalın...:kiss:
bazen aravermek iyi geliyo insana bebek istediğini unutmuyosun hiçbirzaman ama daha az yıpratıyo o dönem çünkü ona sahip olmak için bişey yapmıyosun burumda milletin iyi yada kötü söylediği herşey tınnn oluyo🙂 sanada emin aravermek iyigelicektir canım kendine iyi bak:oppucuk:

kızlarrrrr nasılsınız bakalım.2 gün önce dr a gittim.bende rahim tersliği var ve rahmim arkadaymış bu yüzden ultrasonla yine gözükmedi junier 🙂 alttan bakmak zorunda kaldı yine dr. kalp atışlarını gördüm ohh be sonunda şükürrr.8. haftanın içindeyim.çok değişik bir duygu canlarım.rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda.

kızlarrrrr nasılsınız bakalım.2 gün önce dr a gittim.bende rahim tersliği var ve rahmim arkadaymış bu yüzden ultrasonla yine gözükmedi junier 🙂 alttan bakmak zorunda kaldı yine dr. kalp atışlarını gördüm ohh be sonunda şükürrr.8. haftanın içindeyim.çok değişik bir duygu canlarım.rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda.
şükür goncacım yaa pır pır atıyodur şimdi onun kalpi🙂 kendisinide görmek kısmet olsun inşallah.amin canım rabbim bütün isteyenleri sevindirsin...

şükür goncacım yaa pır pır atıyodur şimdi onun kalpi🙂 kendisinide görmek kısmet olsun inşallah.amin canım rabbim bütün isteyenleri sevindirsin...

amin canımm.valla pır pır atıyodu dediğin gibi.çok değişik bi olay.aslında bizler evlatlarımız için bi vesileyiz bu dünyaya gelmelerinde.ama ne bileyim rabbimin mucizesi o kadar büyükki ağlıcaktım o gün nerdeyse.sizede tattırsın o duyguyu bi an önce kalpten diliyorum canım

Geri