Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar selam,
öncelikle yeni hamilelerimizi tebrik ederim, Allah hayırlısıyla hepimizin kucaklarına almayı nasipetsin kuzularımızı.. sağlıkla, mutlulukla..
benim bulantılar bu hafta pik yaptı sanırım bugün biraz daha iyiyim ama düne kadar her gün çıkartım 🙁 rapor aldım evde yatıyorum bir iki nete gireyim dedim ama dayanamadım oturmaya 🙁 neyse bebişim iyi sağlıklı olsun da buna da razıyım ben..
beni unutmayın diye sizlere yazayım istedim ;-) hepinizi öpüyorum 🙂

kızlar selam,
öncelikle yeni hamilelerimizi tebrik ederim, Allah hayırlısıyla hepimizin kucaklarına almayı nasipetsin kuzularımızı.. sağlıkla, mutlulukla..
benim bulantılar bu hafta pik yaptı sanırım bugün biraz daha iyiyim ama düne kadar her gün çıkartım 🙁 rapor aldım evde yatıyorum bir iki nete gireyim dedim ama dayanamadım oturmaya 🙁 neyse bebişim iyi sağlıklı olsun da buna da razıyım ben..

cielcimmm benimde aklımdan geçiyordun valla ben yazacaktım baktım altta adıon var aha dedim gelmiş :D:D ayy kıyamam ben sana kuzum yaa geçicek tatlım geçicek bol bol dinlen sen hem aşk olsun biz hiç seni unuturmuyuz bitanem yaa :kiss:

kızlar bu arada bakın bu miratech bildi. diğer testler 18 inden önce yalan yanlış çizgi çıkarırken bu çıkarmadı. ama iki gündür çizgi çıktı kanda da çıktı. hiç pahalı testleri almayın verin 4 lira içiniz rahat etsin

ayy bugün bu testten ben de alıcam akşam yapıcam eğer çizgi çıkarsa hamişim ki çıkacağını zannetmiyorum çıkmazsa söktürücü içiyorum 🙂

kızlar selam,

canım biz nasıl unuturuz sizi sen dinlenmene bak allah sana da bebeğinede afiyet versin inşallah canım

Geri