Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

ceylanım ya varya eşimi iş çıkışı piknik yapmaya kaçırayım diyordum ama kalkıp hazırlanamıyorum ki nasıl olursa artık😀 yapıştım kaldım pc ye:lau:

tebriklerinizi okuyordum kızlar. burdayım. hepinizi çok ama çok seviyorum. Rabbim sizede nasip etsin gece gündüz söz veriyorum duamdasınız. 🙂)))) hadi sıra ceylangözlümde ondanda güzel haber gelsin birlikte kopalım🙂

tüm dualarına şimdiden amin diyorum canım benim en önce rabbim inşallah ceylanımla ilgili kısmını kabul eder inşallah

asicim ben tutamadım ağladım bile zaten oldum olası böyle güzel haberlere gözlerim hemen tepki verir:utan: rabbim isteyen harkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla amin

ayyy varya bende çok sulu gözlüyüm izlediğim dizilere haberlere okuduğum kitaplara gelin görünce gelinlere hahaha baze neşim ağlıyorum diye haber bile izlettirmiyo hahaha bi keresinde ablam bebeğini bana bırakmıştı işi vardı çocuk nasıl ağlıyo susturamıyorum da en son aldım kucağıma çocuk bir taraftan ben biraftan ağlamaya başladık hahaha eşim ne gülmüştü ozaman hahahahahahahahhaha

ayyyy dilekdenizi hayırlı olsun cnm darısı bizlerin tüm isteyenlerin başına inş.....

hadi bakalım sıra yavaş yavaş sana geliyo kuzum :kiss:

Yakişiklim bacım bana göre kalma piknikten git eglen.Sende güzel kalplisin bacim.Dilekcim canım belirtilerin varmı.Senin adina cok mutlu oldum ben olmuş gibiyim zaten sonuçu alsaydim ben kalbimden seni beklemek vardır 8 rakamı sevdiyn icin.
canım benim sen merak etme ya ben birazdan alırım pcyi mutfağa doğru geçerim bir yandan okur bir yandan işimi yaparım😀

Geri