Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tebriklerinizi okuyordum kızlar. burdayım. hepinizi çok ama çok seviyorum. Rabbim sizede nasip etsin gece gündüz söz veriyorum duamdasınız. 🙂)))) hadi sıra ceylangözlümde ondanda güzel haber gelsin birlikte kopalım🙂
tebriklerinizi okuyordum kızlar. burdayım. hepinizi çok ama çok seviyorum. Rabbim sizede nasip etsin gece gündüz söz veriyorum duamdasınız. 🙂)))) hadi sıra ceylangözlümde ondanda güzel haber gelsin birlikte kopalım🙂
asicim ben tutamadım ağladım bile zaten oldum olası böyle güzel haberlere gözlerim hemen tepki verir rabbim isteyen harkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla amin
ayyy varya bende çok sulu gözlüyüm izlediğim dizilere haberlere okuduğum kitaplara gelin görünce gelinlere baze neşim ağlıyorum diye haber bile izlettirmiyo bi keresinde ablam bebeğini bana bırakmıştı işi vardı çocuk nasıl ağlıyo susturamıyorum da en son aldım kucağıma çocuk bir taraftan ben biraftan ağlamaya başladık eşim ne gülmüştü ozaman hahhaha
Yakişiklim bacım bana göre kalma piknikten git eglen.Sende güzel kalplisin bacim.Dilekcim canım belirtilerin varmı.Senin adina cok mutlu oldum ben olmuş gibiyim zaten sonuçu alsaydim ben kalbimden seni beklemek vardır 8 rakamı sevdiyn icin.
Yakişiklim bacım bana göre kalma piknikten git eglen.Sende güzel kalplisin bacim.Dilekcim canım belirtilerin varmı.Senin adina cok mutlu oldum ben olmuş gibiyim zaten sonuçu alsaydim ben kalbimden seni beklemek vardır 8 rakamı sevdiyn icin.