gördüm canım🙂 teşekkür ederim. Rabbim sizleride dahil etsin bu listeye inşallah. Eşim mutluluktan uçuyordur şimdi. akşam onu alacağım işten sonucu elimize alalım. annesine gider söyleriz artık kadın havalara uçar eminim🙂
gördüm canım🙂 teşekkür ederim. Rabbim sizleride dahil etsin bu listeye inşallah. Eşim mutluluktan uçuyordur şimdi. akşam onu alacağım işten sonucu elimize alalım. annesine gider söyleriz artık kadın havalara uçar eminim🙂
uçsun tabi ya kim bilir ne çok istiyordur onlar bizim gibi de değiller çok belli edemiyorlar.
zamanı var olacak ben inanıyorum yok ben takmıyorum olursa olur olmazssa olmaz bizimkinin klasik lafı ama ben bir çocuğa bakışında ne kadar büyük bir istek duyduğunu görüyorum yarın bir arkadaşın bebişini görmeye gidicez çok zor oluyor onun için ya alla- mor arası bir renkte eve dönüyoruz bir de başlıyorlar siz daha istemiyormusunuz diye adama dert işte
canım erkekler içlerinde yaşıyorlar. benimki demin aramış hala kesin değil mi aşkım kesin mi diye soruyor🙂 bende kurtlandım şimdi kesinmi ki doğurunca mı inansam ki 🙂
canım erkekler içlerinde yaşıyorlar. benimki demin aramış hala kesin değil mi aşkım kesin mi diye soruyor🙂 bende kurtlandım şimdi kesinmi ki doğurunca mı inansam ki 🙂
canım benim ya benim ablam şey demişti doğum yaptığımda bile inanamaıştım ancak kırkı çıkınca inanabildim anne bile böyle derse baba ne desin ama hisseden o değilki:hihi:
canım benim oğlum 12 yaşında. onu 16 yaşımda doğurduğumda daha hiç anlamamıştım. ta ki hastanedeyken ağzını silecektim bir baktım minicik eliyle serce parmağımı yakaladı. o zaman anlamıştım bu kutsal durumu.eşimin henüz bebeği yok.ilkkez baba olacak eminim ki onun heyecanı daha fazladır. bu arada ceylan gözlüm nerdesin bak ben 15 dk önce öğrendim sonucu ona göre sende erken ara merak ediyoruz
canım benim oğlum 12 yaşında. onu 16 yaşımda doğurduğumda daha hiç anlamamıştım. ta ki hastanedeyken ağzını silecektim bir baktım minicik eliyle serce parmağımı yakaladı. o zaman anlamıştım bu kutsal durumu.eşimin henüz bebeği yok.ilkkez baba olacak eminim ki onun heyecanı daha fazladır. bu arada ceylan gözlüm nerdesin bak ben 15 dk önce öğrendim sonucu ona göre sende erken ara merak ediyoruz
canım benim ne kadar genç bir yaşta anne olmuşssun allah bağışlasın canım, öyledir tabi ben evlendiğim ilk zamanlar eşimi bazen ev de misafir gibi hissediyordum sonra sonra evet bu adam benim eşim dedim kaldı ki bu hiç görmediğin ama var olduğunu dokuz ay boyunca bildiğin beklediğin daha önce görmemene rağmen ailenin parçası olan bir varlık alışma süreci oluyor ister istemez nasıl bir duygudur ki 9 ay boyunca karnında taşıdığın bebeği kollarına almak allah herkese hayırlısıyla nasip etsin o duyguyu yaşamayı sağlıkla amin...