ya bu huy bana küçük halamdan geçmiş oda böyle gelin falan gördümü dayanamaz ağlar hamile görür ağlar bebek görür ağlar bende onun gibi sulu göz olmuşum🙂
ya bu huy bana küçük halamdan geçmiş oda böyle gelin falan gördümü dayanamaz ağlar hamile görür ağlar bebek görür ağlar bende onun gibi sulu göz olmuşum🙂
arkadaşlarım 216 pozitiffffff sevinçten ağlıyorum az kendime geliyim geleceğim seviyorum sizi🙂 Rabbim en yakın zamanda size de nasip etsin inşalllaaah inşallahhhh
canııımmmm çok çok çok sevindim.harika bir haber verdin bize,umut verdin🙂 rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasipeder.ayy valla kalbim pırpır
kıslar biliyosunuzki 8 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 9. hamişimiz kim olacak ????
HAMİŞLERİMİZ
Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş
canııımmmm çok çok çok sevindim.harika bir haber verdin bize,umut verdin🙂 rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayıda nasipeder.ayy valla kalbim pırpır
amin asicim rabbim bütün isteyenlere varsin inşallah.
tatlım bende öyleydim ama son 1 senedir birçok şeye ağlayamıyorum donup kalıyorum.ağlamak boşalmak en güzeli inan en iyisini yapıyosun.
doğru söylüyorsun boşalamayınca insan kötü oluyor ben önce bir sıkarım kendim ağlamayım diye ama sonra çenem falan ağrıyo kötü oluyor en iyisi tutmamak