Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

bende gircem kpss yee yaa ama ben liseyi bile biteremedim açıktan okuyorum son sınıftayım
ama bildiğim kadarı ile liselerde girebiliyomuş değil mi yaa öle duydum sanki sadece hemen atanamıyorlarmış doğrumu ?

tatlım lise ve önlisansın sınavı eylülde aslında elindeki yeteneğe göre hemen de atanabiliyorlar canım benim arkadaşım var dı 10 parmak kullanıyordu pc yi katip olarak atanmıştı tatlım kısmet ya istiyorsan çalış inşallah puanla alakalı birz açıkcası

evet öle yapıyorum cnm ama heyecanlıyım yaaa bakalım hayırlısı

inşş bende yğksek alırım cnmm

bende gircem kpss yee yaa ama ben liseyi bile biteremedim açıktan okuyorum son sınıftayım
ama bildiğim kadarı ile liselerde girebiliyomuş değil mi yaa öle duydum sanki sadece hemen atanamıyorlarmış doğrumu ?

hee cnm bende muhasebe ayrıca öyle düşük bakma bi baktın yüksek puan alırsan hemen atanırsın bide ileriki zamanlardada alımlar oluyo hep 70 alıp o katiplik filan onlarada girersin

canım ben yönetim dalında yapıyorum psikiyatri güzel ama onu okuman sen ancak psikiyatri bölümünde çalışırsan işe yarar canım

canım kızlarında söylediği gibi yüksek puanla direkt atanırsın .kız benim erkek kardeşimde belediyede zabıta şimdi hemde devlet memuru hem üniv. okuyor. okulu bitirdiğinde sadece kadro değiştirecekler. öyle de yapabilirsin eğer ileride üniv. okurum diyosan

CANLARIM ÇOK SAĞOLUN NEGÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ İÇİM RAHATLADI.ZATEN ÇOK ŞÜKÜR O GÜNLER GERİDE KALDI RABBİM TEKRAR YAŞATMASIN KİMSEYE🙂VALLA BEN HERKESE BEBEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLÜYORUM ÇOKTANDIR.7 SENE OLDU İSTEMİYORUM DESEMDE KİMSE İNANMAZ VALLA

canım geçmiş olsun valla ben daha yeeni toparladım dinleneceksin yok başka çaresi ben öyle yaptım🙂

tatlım senide görmek çok güzel özlemişim🙂 spor en iyisi hem sağlıklı olursun hemde bebek fikrini aklından uzaklaştırırsın.inşallah bu çabalarının sonucunda tez zamanda fit bir hamiş olucan🙂

hayırlısı essencim inşallah vardırda gözükmemiştir.testi tekrarla en kısa sürede müjde ver🙂

kızlar regl olmadım ınternettekı hesaplayıcılar 21 gosterıo ama hep gunu gunune olurdum.hıc sokulcekmısım gıbı degıl kasıklarm sadece batma oluyor
hadi bakalım halecim gidişatını iyi görüyorum🙂 sende bize güzel habervericeksin gibi gibi

kıssss benim kociş de oğlak ama hiç romantik değilll
benimde mekekçim eşim oğlak ama asinin dediği gibi yükselende önemli yükseleni benimkinin öküz falan olabilir
hiç romantik değil çünkü

inşş bende yğksek alırım cnmm

hee cnm bende muhasebe ayrıca öyle düşük bakma bi baktın yüksek puan alırsan hemen atanırsın bide ileriki zamanlardada alımlar oluyo hep 70 alıp o katiplik filan onlarada girersin[/QUOTE]

canım ben yönetim dalında yapıyorum psikiyatri güzel ama onu okuman sen ancak psikiyatri bölümünde çalışırsan işe yarar canım

ya ben açıkcası biraz üniversitede çalışmak istiyorum ileride şimdilik bir kaç sene saha da çalışmak istiyorum çok seviyorum işimi psikiyatriye oldum olası ilgim vardı zaten bilmiyorum hayırlısı inşallah