Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

yok kız oradaki hastanenin de güzel manzarası baltalimanı kemik hastanesi var orada. ben cerrahpaşada çalışıyorum bebeğim

hee cerahpaşanın manzarasını bilmiyorum ama baltalimanınınkisini biliyorum o yüzden sordum kuzum acaba baltalimanındamısın diye :D:D

ne parası yaa anlamadım 😕

defne muhasebeciymiş lavişim bugünde genelde ödeme ve tahsilat toplama günü olur muhasebecilerin abimde muhasebeci ya ordan biliyorum defnede herhal para topluyo bugün hahaha

doğru ben boğayım ve ben de çok romantik ve fantazi seven biriyim. ama en azından çok iyi anlaşıyoruz eşimle burçlarımız yakınya seinle de iyi anlaşırım ve asiyle de o da boğa bildiğim kadarıyla

meelekkkk bende boğayımmmmm :D:D boğalar herkesle iyi anlaşırlar dost canlısıdırlar sevmeyi ve sevilmeyi çok severler :D:D

herkese hayırlı cumalar neler yapıyorsunuz nasılsınız bakayım?
ya ben de boğayım benim de doğum günümü ekleyin 😀 11 mayıs benim kocişim de oğlak ya çok da romantiktir canım benim:asigim:

hoşgeldin bitanemmmm seninde cuman mübarek olsun kuzum :D:D aayyy inanmıyorum sendemi boğasınnnnnnnnn :deli: amma çok boğa varmış demekki yıldızlarımız ondan böle barışık hahaha

bu arada eşimde başak ve en iyi anlaştığım burç :D:D

ayyyy ben boğalara bayılırım :D:D arkadaşlarımın coğu boğa cok iyi anlaşırım boğa ile eşimde yengec

boğalarda sana bayılır yavrummm hahaha:asskim:

kıslar biliyosunuzki 7 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 8. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1) yasmin nil......................
9 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

2) bur_ay.................
7 haftalık minik meleğimiz:kiss:

3)Ciel..............................
8 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

4) Sarı Papatya................
Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

5) kıvırcık güzel................Tebrikler cnmmm :deli: :kiss:

6)gonca 16...................... Bi hamişimiz daha oldu tebriklerrrrrrr:deli::kiss:

7)
tekgercegiim..................
Cnmmm tebrik ederimm :deli: :kiss:

ADET BEKLEYENLERİMİZ

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan
???? (21 nisan d.g)

suzuu.....................................8 nisan
????

gul-guzeli............................ 13 nisan ????

essenn..................................14 nisan ???? (12 ağustos d.g)

LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif
???? (7 ocak d.g)

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan (7 mayıs d.g)

ece naz..............................27-28 nisan
(20 mayıs d.g)

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs (11 mayıs d.g)

lavinnya...................................5 mayıs

selamet..................................6 mayıs

alas..............................5-6-7-8 mayıs

fatma2...................................8 mayıs

defne defne..........................10 mayıs (17 kasım d.g)

koyusiyah.............................12-17mayıs arası :D:D

almire...................................19 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

hee cerahpaşanın manzarasını bilmiyorum ama baltalimanınınkisini biliyorum o yüzden sordum kuzum acaba baltalimanındamısın diye :D:D

defne muhasebeciymiş lavişim bugünde genelde ödeme ve tahsilat toplama günü olur muhasebecilerin abimde muhasebeci ya ordan biliyorum defnede herhal para topluyo bugün hahaha

meelekkkk bende boğayımmmmm :D:D boğalar herkesle iyi anlaşırlar dost canlısıdırlar sevmeyi ve sevilmeyi çok severler :D:D

hoşgeldin bitanemmmm seninde cuman mübarek olsun kuzum :D:D aayyy inanmıyorum sendemi boğasınnnnnnnnn :deli: amma çok boğa varmış demekki yıldızlarımız ondan böle barışık hahaha

bu arada eşimde başak ve en iyi anlaştığım burç :D:D

boğalarda sana bayılır yavrummm hahaha:asskim:

hee demek o para işi hahaha bende güya muhasebeciyim ama calışmadığım için bilemiyorum :D:D

gözün aydın canım hayırlısıyla bitir bakalım okulunu. kpss ye girdin mi yada gircen mi özelde mi çalışıcan plan yaptınmı geleceğin için

Geri