Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

bende gircem kpss yee yaa ama ben liseyi bile biteremedim açıktan okuyorum son sınıftayım :uhu: ama bildiğim kadarı ile liselerde girebiliyomuş değil mi yaa öle duydum sanki sadece hemen atanamıyorlarmış doğrumu ?

tatlım lise ve önlisansın sınavı eylülde aslında elindeki yeteneğe göre hemen de atanabiliyorlar canım benim arkadaşım var dı 10 parmak kullanıyordu pc yi katip olarak atanmıştı tatlım kısmet ya istiyorsan çalış inşallah puanla alakalı birz açıkcası:kiamam:

lavişim çıkmış soruları çöz bol bol özelllikle sözel kısımda ösym nin yaptığı askeriye sınavlarının falan çıkmışlarını çöz çok faydası oluyor ben bir ara çalışıyordum netler yükselmişti araya zaman girdi unutmuşum çoğu şeyi

evet öle yapıyorum cnm ama heyecanlıyım yaaa bakalım hayırlısı

hayırlısı lavişim dualarımız seninle Allah çalışanın yanında unutma ben kpssde 84 aldım bikaç ay öncesinde uzmanlık sınavına girmiştim 86 aldım ve bir yandan da okul sınavlarını vermeye çabalıyodum Allaha şükür hem uzmanlığımı yapıyorum hem memur olarak çalışıyrum hem de ileride değerlendirebileceğim birçok kapıyı açmış oldum kendime. ama resmen inek gibi çalıştım. sen de yetinme hiçbir zaman hep ileriyi hedefle. çok konuştum kızzz😀

inşş bende yğksek alırım cnmm
hahahaha hee kıs sorma öle akşam can sıkıntısından yapmıştım sonra resim çekermisin dedim aşkitoma öle çektik işte :D:D teşekkür ederimmm :kiss: canım yaa prolaktinim yüksekmi bilmiyorum ki 😕 ama benimkisi sanırım üşütmeye bağlı oluyo yaa çünkü hava güzel diye çıplak ayakla dolaşıyorum evde 😕 dikkat edeyim bari :D:D

aanmmmm sendemi muhasebecisin kıs :D:D ayy inşallah bir gün çalışırsın diyelim ozamann :D:D

melekcimmm ben Maltepe içerenköyde oturuyorum kuzum ama emirganda eşimin halası ve amcası oturuyo :D:D

bende gircem kpss yee yaa ama ben liseyi bile biteremedim açıktan okuyorum son sınıftayım :uhu: ama bildiğim kadarı ile liselerde girebiliyomuş değil mi yaa öle duydum sanki sadece hemen atanamıyorlarmış doğrumu ?

hee cnm bende muhasebe ayrıca öyle düşük bakma bi baktın yüksek puan alırsan hemen atanırsın bide ileriki zamanlardada alımlar oluyo hep 70 alıp o katiplik filan onlarada girersin

canım ben yönetim dalında yapıyorum psikiyatri güzel ama onu okuman sen ancak psikiyatri bölümünde çalışırsan işe yarar canım

canım kızlarında söylediği gibi yüksek puanla direkt atanırsın .kız benim erkek kardeşimde belediyede zabıta şimdi hemde devlet memuru hem üniv. okuyor. okulu bitirdiğinde sadece kadro değiştirecekler. öyle de yapabilirsin eğer ileride üniv. okurum diyosan

yeniden merhaba kızlarr 🙂 yedim yemeğimi geldim o kadar dedim çok yazmayın diye ama yine durmamışsınız 🙂 neyse gelelim ciddi konulara ;
benimde bugün bitti adetim artık kaldığımız yerden devam 🙂
defnemm canım vakti zamanında sinirle kızgınlıkla söylediğin sözler yüzünden sıkıntıya girme zaten tövbe etmişsin Rabbim kabul etmiştir inşallah ama değmiyor be canım kavga gürültü hiçbişeye çözüm değil çok şükür ben kavga etmedim eşimle öyle büyük tartışmalarımız oldu ama 5-10 dakikada geçti gitti ama sadece şunu söyleyeyim hiç birşey senden senin mutluluğundan ve huzurundan önemli değil bizlerin yaptığı en büyük hata karşımızdakilere çok değer vermemiz karşındaki eşinde olsa bir yerde noktayı koymayı bileceksin takmayacaksın sadece kendi sağlığını ve huzurunu düşüneceksin çünkü insanoğlu çiğ süt emmiş sen o kadar iyi davranırsın ölürsün bitersin birileri için ama gelirler bir lafta öderler yaptıklarının karşılığını takmayacaksın,bağırsın,konuşsun dursun 🙂 hoş artık geçmiş o kötü günler ama yine de yazayım dedim 🙂 benim eşimde aynı şeyi söyler önce kendi huzurun ve mutluluğun der sen mutluysan ben mutluysam biz zaten mutlu oluruz der 🙂 bana senin için son erkek değilim bunu biliyorum vazgeçilmezde değilim bunu da biliyorum der bunu bildiklerinde emin olun daha kıymetli oluyorsunuz 🙂 eveet güzin abla gibi yazdım heee 🙂

evliliğin ilk yıllarında olurmuş öle küçük büyük kavgalar her evde olduğu gibi ama çok şükür atlatmışsınız artık defnemm o yüzden sakın ben böle dedim de olmuyo gibi düşünme Rabbim sadece doğru zamanı bekliyor 🙂 bu arada aşılamayı nezaman yaptırcan 🙂

lavişimm bende sen gibi düşünüyorum zaman zaman istemiyorum diyorum ya millete acaba rabbim ben istemiyorum dedikçe vermiyomu bana diye kısmet tabii dilim hernekadar istemiyorum desede Rabbim biliyorki içten içe evlat hasreti duyuyorum 🙂

Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın inşallah 🙂
CANLARIM ÇOK SAĞOLUN NEGÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ İÇİM RAHATLADI.ZATEN ÇOK ŞÜKÜR O GÜNLER GERİDE KALDI RABBİM TEKRAR YAŞATMASIN KİMSEYE🙂VALLA BEN HERKESE BEBEK İSTEDİĞİMİZİ SÖYLÜYORUM ÇOKTANDIR.7 SENE OLDU İSTEMİYORUM DESEMDE KİMSE İNANMAZ VALLAhahaha

kızlar amma kaynatmışsınız ya oku oku bitiremedim maşallah😀

nasılsınız? ben hastalıktan ölüyorum ya kafamı kaldıramıyorum kaç gündür yatış😀 kış boyunca bu kadar hasta olmamıştım doktora gitmiyorum gerçekten hamilelik ihtimalim varmış gibi anca su iç yat modundayım:uykucu:

asicim midenin ağrıdığını söylemişsin baya bi sayfa önce inşallah geçmiştir canım nasılsın?
canım geçmiş olsun valla ben daha yeeni toparladım dinleneceksin yok başka çaresi ben öyle yaptım🙂

selam şekerlerim...
uzun bir zamandır yoktum.hamile kalacağım diye aldığım kiloları vermekle meşgulüm.yaz geliyor bikinilere sığamamak korkusu🙁.bebek olayını tamamen zamana bıraktım ovulasyon şu bu asla hesaplamadım ve düşünmedim hiçbir yerimde ağrımadı,hani psikolojik ağrılar oluyordu ya gaz şişkinlik,kasık ağrısı vs..hepsi yok oldu sabah akşam spordayım şimdilik iyi gidiyor vücudum oldukça sıkılaşmaya başladı..böylelikle bebek düşüncesiyle stresten uzaklaştım..fırsat buldukça topiği takip ettim ama herkes iyidir umarım..hamişlerimiz artmış maşallah.yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Tatlı bela bebeğini kaybetmişsin başın saolsun canım Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip edeer inşallah...lavişim,asim aklım sizlerdeydi son durumlarınız nedir..bu arada defnemmmmm seni burda görmek harika...hepinizi öpüyorum
tatlım senide görmek çok güzel özlemişim🙂 spor en iyisi hem sağlıklı olursun hemde bebek fikrini aklından uzaklaştırırsın.inşallah bu çabalarının sonucunda tez zamanda fit bir hamiş olucan🙂

günaydın,günaydınn,günaydıııınnnnn..........

Hayırlı Cumalar....
Nasılsınız güzeller?
Durumumu bildiriyorum ; hala bişi yok 🙂 ateş aynı 🙂 Dün akşam hemşire arkadaşım gelmişti,kanda erken baktırmışsın dedi( 2.gün) bazılarında geç çıkabiliyor,en sağlıksısı 5.günden sonra baktırman dedi 🙂 o da şaşırdı durumuma...Düzenli gidiyosa bu kadar uzaması tuhaf dedi...Haydin hayırlısı 🙂))))))
hayırlısı essencim inşallah vardırda gözükmemiştir.testi tekrarla en kısa sürede müjde ver🙂

kızlar regl olmadım ınternettekı hesaplayıcılar 21 gosterıo ama hep gunu gunune olurdum.hıc sokulcekmısım gıbı degıl kasıklarm sadece batma oluyor
hadi bakalım halecim gidişatını iyi görüyorum🙂 sende bize güzel habervericeksin gibi gibihahaha

kıssss benim kociş de oğlak ama hiç romantik değilll:uhu:
benimde mekekçim eşim oğlak ama asinin dediği gibi yükselende önemli yükseleni benimkinin öküz falan olabilir hahaha hiç romantik değil çünkühahaha

inşş bende yğksek alırım cnmm

hee cnm bende muhasebe ayrıca öyle düşük bakma bi baktın yüksek puan alırsan hemen atanırsın bide ileriki zamanlardada alımlar oluyo hep 70 alıp o katiplik filan onlarada girersin[/QUOTE]

canım ben yönetim dalında yapıyorum psikiyatri güzel ama onu okuman sen ancak psikiyatri bölümünde çalışırsan işe yarar canım

ya ben açıkcası biraz üniversitede çalışmak istiyorum ileride şimdilik bir kaç sene saha da çalışmak istiyorum çok seviyorum işimi psikiyatriye oldum olası ilgim vardı zaten bilmiyorum hayırlısı inşallah

Geri