Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım kpss 7 temmuz da inşallah gireceğim bu sene özel de pek hayat yok tatlım ya kuzenim özelde çalışıyor durumları vahim zavallının gecesi yok gündüzü yok 3 kuruşa

lavişim çıkmış soruları çöz bol bol özelllikle sözel kısımda ösym nin yaptığı askeriye sınavlarının falan çıkmışlarını çöz çok faydası oluyor ben bir ara çalışıyordum netler yükselmişti araya zaman girdi unutmuşum çoğu şeyi

hayırlısı lavişim dualarımız seninle Allah çalışanın yanında unutma ben kpssde 84 aldım bikaç ay öncesinde uzmanlık sınavına girmiştim 86 aldım ve bir yandan da okul sınavlarını vermeye çabalıyodum Allaha şükür hem uzmanlığımı yapıyorum hem memur olarak çalışıyrum hem de ileride değerlendirebileceğim birçok kapıyı açmış oldum kendime. ama resmen inek gibi çalıştım. sen de yetinme hiçbir zaman hep ileriyi hedefle. çok konuştum kızzz😀

asicim hamiş resimlerin de çok hoş olmuş tatlım ya😀 canım senin prolaktin yüksekmiydi eğer yüksekse maden suyunu önermiyorlar canım bilgin olsun

ha hee kıs sorma öle akşam can sıkıntısından yapmıştım sonra resim çekermisin dedim aşkitoma öle çektik işte
teşekkür ederimmm
canım yaa prolaktinim yüksekmi bilmiyorum ki 😕 ama benimkisi sanırım üşütmeye bağlı oluyo yaa çünkü hava güzel diye çıplak ayakla dolaşıyorum evde 😕 dikkat edeyim bari

hee demek o para işi
bende güya muhasebeciyim ama calışmadığım için bilemiyorum

aanmmmm sendemi muhasebecisin kıs
ayy inşallah bir gün çalışırsın diyelim ozamann

asicim sen nerde oturuyosun kuzum

lavişim yengeçler çok evcimen olurlar özellikle erkekleri o yüzden şanslısı. kocan seni el üstünde tutuyordur

melekcimmm ben Maltepe içerenköyde oturuyorum kuzum ama emirganda eşimin halası ve amcası oturuyo

aynen canım özel milletin canını alıyor resmen üç kuruşa. ben hiç çalışmadım özelde okulu bitirdiğim gibi memur oldum ama sınava önceden girmiştim ben canım. çok çalış Allah zihin açıklığı versin