Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar ben de kaçar yarın evden girer sonucu haber veririm ya da akşam yaparsam akşamda haber veririm hayırlısı bakalım gideyim artık yoruldum ben bugün çok bir de belim kopacak sanki oturamıyorum artık 🙁 haydi görüşürüz byeeee umarım hayırlı haberler alacağımız bi hafta sonu olur 🙂

günaydıııııınnnn kanatsız meleklerim

niye kimsecikler yok !

bende bişey yok,bugün adet olacağımı hissetmiyorum.Zaten ateşim de 36,7 çıktı 🙂

günaydın cnmmmm nasılsın durumlar nasıl iyisin inşşş

ayy kıslar nerdeler yaaa koyusiyah asişimmm tekgerceğim gulguzeli ayy meraktan öldürecekler beni ayyy

yaaa benim de dün akşam sanki adet ağrısı oldu karnım ve belimde ama hemen gecti cok rahatsız etmedi beni sanırım adet olacam bende

selamün aleyküm, günaydın kızlar.nasılsınız bakalım,epeydir giremiyordum.bugün girebildim.oku oku bitiremedim.1 hamişimiz daha olmuş çok sevindim.rabbim sağlıkla sıhhatle doğup kuçaklarına almalarını nasip eder inşallah.

essenin belkide bişiler vardır adet olmadığına göre :çapkın: gecikme oluyomuydu sende

canım benim 3-4 aydır tam dediğim günde oluyorum.ondan öncesinde de arada 2 gün oynama olabiliyordu.Bu ay klomen kullandım ya belki ondan da olmuş olabilir mi acaba ,geciktirir mi ki ? salıya kadar beklerim baktım olmadıysam kan tahlili yaptırırım canım. 3-4 gündür sabahları ve akşamları ellerim ayaklarım üşüyo..gece sabaha karşı ise sıcakl basıyo..inşallah Allahım inşallah gelmiştir meleğim...